Computeronderhoud ofwel de Computer APK

Computer APK Haarlem

Byte Computer het adres voor computeronderhoud in Haarlem

De computer, laptop, en tablet zijn tegenwoordig vaak onmisbare apparaten. Ze worden vaak ook vrij intensief gebruikt. Een computer heeft regelmatig onderhoud nodig, en dat geldt niet alleen voor bedrijfscomputers. Thuis werkt u immers ook heel veel op de computer; denk maar aan Internetbankieren, e-mailen, surfen, downloaden etc. Met regelmatig en vakkundig onderhoud blijft uw computer stabiel en veilig.

Byte Computer zorgt ervoor dat uw computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Wij zorgen ervoor dat uw computer probleemloos blijft werken en dat u op de juiste manier beveiligd bent. Dit computeronderhoud werkt dus ook preventief.

Computeronderhoud is nodig

Computeronderhoud Haarlem

Nu is er een gezegde dat voorkomen beter is dan genezen en dat willen wij met onze computeronderhouds dienst ook voor u bereiken. Wij kunnen alles nakijken op hard- en softwaregebied en hebben een aantal belangrijke checkpunten ontwikkeld. Op deze manier kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord en opgelost.

Met de Computer APK heeft u de zekerheid dat uw computer en uw netwerk veilig zijn. Bij regelmatig computergebruik adviseren wij deze controle twee keer per jaar te laten uitvoeren.


Tijdens het onderhoud aan uw Computer of Laptop checken we uw apparaat op diverse punten. U weet na het onderhoud dus precies wat de staat van uw computer of laptop is.

 • Computer APK klein

  Computer APK klein

  Nalopen Beveiliging software
  Verwijderen van cookies
  Verwijderen tijdelijke bestanden
  Firewall nakijken
  Opruimen systeembestanden
  Opruimen software

  €45,-

 • Computer APK Normaal

  Computer APK normaal

  Kleine APK inclusief:
  Virussen, Malware, verwijderen
  Behuizing schoonmaken
  Temperatuur controleren
  Diagnose werkgeheugen
  Controleren opslagmedium

  €55,-

 • Computer APK uitgebreid

  Computer APK uitgebreid

  Normale APK inclusief:
  Reinigen binnenkant
  Controle temperatuur hardware
  Koelpasta vervangen
  Controle gehele hardware
  Controle netwerk omgeving

  €95,-

 • Computer of laptop reparatie:

  Is uw laptop, computer of tablet zodanig bevuild of beschadigd, dan kunt u ervoor kiezen om deze direct te laten repareren. Reparatie kan, indien deze niet te complex is, soms zelfs ter plekke worden uitgevoerd!

  Bij de meer complexe computerreparaties en de vervanging van hardware, kunnen wij in overleg er voor kiezen om de computer reparatie op onze eigen locatie uit te voeren of er wordt een extra afspraak in gepland zodat de reparatie ter plekke kan worden uitgevoerd.

  Keer terug naar diensten

  Computeronderhoud is nodig!

  Elke computer heeft onderhoud nodig om goed, snel en veilig te blijven werken. Wilt u graag een afspraak maken om een Computer APK te laten uitvoeren?

  Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234