Datarecovery door Byte Computer Haarlem

Datarecovery Haarlem

Bestanden kwijt? Wij halen ze voor u terug!

Data-recovery komt helaas vaak voor. Elke gegevensdrager gaat ooit een keer stuk. Het is alleen de vraag wanneer. Dit kan het geval zijn bij een computer of laptop welke is gevallen waardoor de harde schijf niet meer opstart, of door oorzaak van een virus iets mist.

Als alles goed gaat, bent u er uiteraard van gewaarborgd dat deze informatie veilig op uw computer staat. Maar wat gebeurt er als bijvoorbeeld uw harde schijf, waarop alles wordt opgeslagen, of uw externe harde schijf defect, beschadigd of misschien wel helemaal kapot raakt? De eerste vraag die u zich ongetwijfeld direct stelt is, of u nu alle opgeslagen informatie kwijt bent en of alles nog terug te vinden is.

In verreweg de meeste gevallen zijn wij in staat uw waardevolle data terug te vinden, veilig te stellen en op een nieuw draagbaar medium aan u terug te leveren.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat wij uw data niet kunnen vinden of dat het medium dermate beschadigd is waardoor wij er niks mee kunnen, dan is het helaas voor ons zelf ook niet mogelijk dit herstellen. Als het nodig is, kunnen uw datadragers door onze parters in een stofvrije ruimte open geschroefd worden om bijvoorbeeld de leeskoppen te vervangen, of, om met uiterst geavanceerde apparatuur het schijfoppervlak af te scannen op zoek naar bruikbare bestanden en/of bestandsfragmenten. Bent u ook iets dierbaars kwijt? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorkomen is beter dan genezen.

Als het om dataverlies gaat, dan is voorkomen absoluut beter dan genezen. Als het gaat om back-up en recovery, dan is het louter een kwestie van efficiëntie, omdat het maken van een goede back-up niet noodzakelijk veel geld of tijd hoeft te kosten.

Meer informatie back-up

Keer terug naar diensten

Bij Byte Computer is uw datadrager in goede handen.

Met onze vakkundige datarecovery kunt u uw verloren data weer terugkrijgen op een gemakkelijke en betaalbare manier.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234