Maatwerk computers door Byte Computer Haarlem

Maatwerk Computer - Maatwerk PC

Een computer systeem afgestemd op uw gebruik

Iedereen heeft zijn eigen specifieke gebruik ven een computer wat vaak maatwerk vereist. Wij geven u een volledig vrijblijvend advies en bijbehorende prijsopgave. Voor de systemem die wij leveren worden enkel A-merk onderdelen gebruikt en wij bieden u volledige garantie op het probleemloos werken van het gehele systeem.

Een PC op maat

Vaak zijn de computers die u kant en klaar koopt het net niet. Als u echt wat meer flexibiliteit wilt kunt u ook zelf een systeem laten samenstellen. U kunt alle specificaties aan ons doorgeven, of alleen een idee van wat uw aanstaande computer moet kunnen, dan regelen wij de rest.

Als u specifieke wensen heeft omdat u uw computer voor specialistisch werk wenst te gebruiken bent u aan het goede adres. Wij maken systemen op maat voor iedereen die speciale eisen heeft.

Maatwerk computers

Als u specifieke wensen heeft omdat de computer voor specialistisch werk wenst te gebruiken bent u aan het goede adres. Wij maken systemen op maat voor iedereen die speciale eisen heeft. Of het nou een systeem is wat in een geluidsstudio moet meedraaien, een rendermachine, een zo energiezuinig of zo stil mogelijk systeem, haast alles is mogelijk.

 • Maatwerk game PC

  Maatwerk game PC

  Het liefst de allernieuwste games op de hoogste settings? Of bent u op zoek naar een meer allround Game PC voor dagelijks gebruik? Iedere gamer heeft zijn of haar eigen wensen. Wat voor soort gamer dan ook, wij stellen de perfecte game PC samen.

  Onze Game Computers zijn maatwerk, door ons eigen team geassembleerd en getest. Wij doen graag net dat ietsje meer, zoals extra controle, testen en afwerking.

 • Maatwerk desktop

  Maatwerk desktop computer

  Bij Byte Computer helpen wij met samenstellen van uw perfecte desktop computer. Heeft u specifieke wensen of kwaliteitseisen, Niemand is hetzelfde en iedereen stelt eisen aan zijn computer. Wij zorgen er voor dat uw desktop PC op maat aan al deze wensen en eisen voldoet.

  Wij maken systemen op maat, door ons eigen team geassembleerd en getest. Als u specifieke wensen heeft omdat u uw computer voor specialistisch werk wenst te gebruiken bent u aan het goede adres.

 • Maatwerk workstation

  Maatwerk workstation

  Elk workstation is maatwerk, Byte Computer weet als geen ander wat de klant nodig heeft en heeft de kennis en ervaring in huis om hardware te leveren met de juiste systeemeisen. Hoe specifiek uw wensen ook zijn, wij stellen de perfecte workstation samen.

  Zo komen we tot een goed afgestemde en complete oplossing voor uw specifieke bedrijfssituatie.

 • Hulp nodig met kiezen? Wij staan voor u klaar!

  Uw nieuwe computer moet geschikt zijn voor het werk wat u ermee wilt doen. Dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij besteden aandacht aan uw wensen en adviseren u een PC waarvan wij gerust zijn dat u er succesvol mee kan werken. Wij zitten niet vast aan een beperkte selecties desktops of laptops. Wij hebben keuze uit alle merken en types. Desktop PC's assembleren en installeren wij zelf, daarin bieden we configuraties die we geheel voor u op maat kunnen samenstellen.

  Maatwerk PC Maatwerk Computer PC op maat Computer op maat

  Keer terug naar diensten

  Een computer perfect afgestemd op uw gebruik

  Van budget PC tot workstation wij bouwen het voor u op maat. Onze maatwerk PC's zijn van hoge kwaliteit en vaak ook nog voordeliger.

  Maak op maandag t/m vrijdag tussen 10 uur en 17 uur direct een afspraak via 023-7516234, of maak gebruik van ons afspraakformulier