Informatie Byte Computer in Haarlem

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons doel is niet de grootste te zijn, maar maatwerk te leveren bij onze klanten. Onze instelling is dienstverlenend, waarbij wij met onze persoonlijke touch net dat beetje meer kunnen bieden.

Wij richten ons voornamelijk op particulieren en het MKB in en rond Haarlem, Onze service is zeer breed en kan beginnen met een advies gesprek over de mogelijke aanschaf van uw computer of gewoon direct een afspraak om bijvoorbeeld een computer APK te laten uitvoeren.

Service, service, service

Als service gericht bedrijf vinden we het belangrijk om u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop, onze technische dienst adviseert snel en vakkundig en helpt met uw defecte apparatuur. Is uw PC langzaam, geeft deze vreemde meldingen, heeft uw laptop een hardnekkig virus of een ander technisch ongemak? Dankzij onze kennis en detectie-apparatuur zijn wij in staat om uw PC snel en vakkundig te onderhouden of te repareren.

Computerhulp en computerservice op locatie

Wij denken u met elke computergerelateerd probleem van dienst te kunnen zijn, en op elke vraag een antwoord te hebben! En een goed antwoord! Onze vaste klanten kennen veel van onze diensten al, wij hopen u ook binnenkort te mogen rekenen tot één van onze klanten.

Wij willen u altijd zo goed en snel mogelijk helpen. Daarom zijn wij bereikbaar van 09:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds! U kunt ons bereiken via de telefoon, Facebook, Twitter, Whatsapp of e-mail.

Bezoek aan de werkplaats

In de meeste gevallen werken wij aan huis en kantoor. Brengt u liever zelf uw computer of laptop langs? Dan bent u natuurlijk van harte welkom!. In dat geval verzoeken wij u vooraf even te bellen, zodat de nodige tijd voor u kan worden gereserveerd.

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken

Uw privacy

Wij vinden de privacy van de consument van groot belang. In deze verklaring wordt uiteengezet hoe op bij Byte Computer wordt omgegaan met persoonsgegevens.

Klachten regeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen, vinden wij het belangrijk om te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product over de door ons geleverde dienst. Doe dit, mede om eventuele schade te beperken, zo snel mogelijk.

Meld u aan via het inschrijfformulier voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste computertips en ICT nieuws, de beste aanbiedingen en diverse kortingen. U ontvangt ook nog eens €5 korting op uw afspraak.

Geen trage computer meer?

Elke computer heeft onderhoud nodig om goed, snel en veilig te blijven werken. Wilt u graag een afspraak maken om een Computer APK te laten uitvoeren?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234