Over Byte Computer Haarlem

Byte Computer Haarlem

Wij zijn een jonge kleine onderneming gevestigd in Haarlem en zijn 7 dagen per week beschikbaar. Dit geeft als voordeel dat wij flexibel kunnen plannen, overdag en in de avonduren.

Wij kunnen diverse software diensten verlenen aan desktop, laptop en tablet systemen. Zoals het opschonen en onderhouden. Voor desktop- en laptop computers is professionele hardware reparatie met garantie mogelijk. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en de kleinschaligheid

Computerservice in de breedste zin.

Computer diensten Haarlem

Byte Computer legt alles uit en als u dat wilt, sluiten wij ook alles voor u aan! Wij zijn uw computerhulp in de regio Haarlem en omgeving. Wij zullen u in begrijpbare taal te woord staan en transparant onze diensten verlenen.

Wij willen net een stapje verder gaan! Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw computerproblemen. Of het nu om een vervelend virus, een trage computer of een complex computerprobleem gaat, niets is ons te gek.

voor u, één aanspreekpunt, vanaf het eerste contact tot en met de nazorg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons doel is niet de grootste te zijn, maar maatwerk te leveren bij onze klanten. Onze instelling is dienstverlenend, waarbij wij met onze persoonlijke touch net dat beetje meer kunnen bieden.

Wij richten ons voornamelijk op particulieren en het MKB in en rond Haarlem, Onze service is zeer breed en kan beginnen met een advies gesprek over de mogelijke aanschaf van uw computer of gewoon direct een afspraak om bijvoorbeeld een computer APK te laten uitvoeren.

Service, service, service

Als service gericht bedrijf vinden we het belangrijk om u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop, onze technische dienst adviseert snel en vakkundig en helpt met uw defecte apparatuur. Is uw PC langzaam, geeft deze vreemde meldingen, heeft uw laptop een hardnekkig virus of een ander technisch ongemak? Dankzij onze kennis en detectie-apparatuur zijn wij in staat om uw PC snel en vakkundig te onderhouden of te repareren.

Al uw ICT zaken onder 1 dak

Wij denken u met elke computergerelateerd probleem van dienst te kunnen zijn, en op elke vraag een antwoord te hebben! En een goed antwoord! Onze vaste klanten kennen veel van onze diensten al, wij hopen u ook binnenkort te mogen rekenen tot één van onze klanten.

Wij willen u altijd zo goed en snel mogelijk helpen. Daarom zijn wij bereikbaar van 09:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds! U kunt ons bereiken via de telefoon, Facebook, Twitter, Whatsapp of e-mail.

Wij werken onder andere met deze merken:

Merken die Byte Computer Haarlem gebruikt

Meld u aan via het inschrijfformulier voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste computertips en ICT nieuws, de beste aanbiedingen en diverse kortingen. U ontvangt ook nog eens €5 korting op uw afspraak.

Geen trage computer meer?

Elke computer heeft onderhoud nodig om goed, snel en veilig te blijven werken. Wilt u graag een afspraak maken om een Computer APK te laten uitvoeren?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234