Werkgebied Byte Computer Haarlem

De werkplaats van Byte Computer is gevestigd in Haarlem, in eerste instantie repareren en of onderhouden wij uw laptop of computer bij u thuis of op kantoor. Meer gecompliceerde hardware-reparaties doen wij uitsluitend in onze werkruimte, natuurlijk brengen wij uw PC of laptop ook zo snel mogelijk weer terug.

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening, het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard- en software, e-mail-instellingen, internetverbindingen, virusproblemen en dergelijke.

Ook als nieuwe computers en laptops niet bij Byte Computer zijn aangeschaft, kunt u deze door ons gebruiksklaar laten installeren en gegevens (zoals documenten, foto’s of e-mail berichten) van een oude computer laten overzetten op uw nieuwe apparaat.

Computerhulp en computerservice op locatie

Naast de genoemde werkzaamheden in onze werkplaats in Haarlem komen wij graag bij u thuis of op kantoor. Wij hebben een ruim werkgebied rondom onze werkplaats in Haarlem om u te kunnen helpen al uw computerproblemen op te lossen, zowel uw computer, laptop, tablet en smartphone zijn bij ons in goede handen.

Werkgebied Byte Computer

Byte Computer is voornamelijk actief in de gemeente Haarlem. Doordat wij zeer lokaal werken kunnen wij snel ter plaatse zijn bij uw computer problemen. Ons werkgebied bestaat uit:

Haarlem, Haarlemmermeer, Vijfhuizen, Hoofddorp, Heemstede, Overveen, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-zuid, Bloemendaal, Ijmuiden, Driehuis

Bezoek aan de werkplaats

In de meeste gevallen werken wij aan huis en kantoor. Brengt u liever zelf uw computer of laptop langs? Dan bent u natuurlijk van harte welkom!. In dat geval verzoeken wij u vooraf even te bellen, zodat de nodige tijd voor u kan worden gereserveerd.

Voorrijkosten

Woont u in Haarlem, dan brengen wij €5,- voorrijkosten in rekening. Woont u buiten Haarlem en wenst u hulp op locatie dan zijn de voorrijkosten € 0,50 per extra km

Bezoek aan de technische dienst

De technische dienst van Byte Computer in Haarlem is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Neem contact met ons op wanneer u een afspraak wilt maken voor een aflever of ophaal bezoek aan de werkplaats.

U heeft niet te maken met een groot onpersoonlijk bedrijf, maar met een persoonlijke en betrouwbare computerhulp. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop wij pc hulp kunnen aanbieden. U kunt de Computer of laptop langsbrengen of wij halen deze op. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het liefst iemand heeft die bij u thuis uw apparaten nakijkt, omdat u er graag zicht op heeft. Dit is uiteraard mogelijk!

Meld u aan via het inschrijfformulier voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste computertips en ICT nieuws, de beste aanbiedingen en diverse kortingen. U ontvangt ook nog eens €5 korting op uw afspraak.

Snel weer aan de slag!

Computerservice in Haarlem en omgeving, gewoon bij u thuis of op kantoor.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234