Uw Wi-Fi netwerk optimaal aangelegd en beveiligd.

Een optimaal draadloos netwerk

Een stabiel en veilig draadloos netwerk

Met uw computer of laptop, tablet of telefoon draadloos het internet op gaan is natuurlijk vanzelfsprekend, maar het opzetten van een goedwerkend draadloos netwerk is niet zo makkelijk als de fabrikant dit doet voorkomen

Wilt u een draadloos Wi-Fi netwerk laten aanleggen voor uw woning? Wij leggen stabiele en veilige Wi-Fi netwerken aan in Haarlem en omgeving. Met ervaren en goed opgeleide monteurs, apparatuur van hoge kwaliteit en meetapparatuur zorgen wij voor een goede dekking in elke gewenste ruimte.

Heeft uw draadloze Wi-Fi netwerk storingen?

Byte Computer kan u hierbij helpen maar zal eerst moeten uitzoeken wat de oorzaak van het probleem kan zijn. Een storing in het signaal kan diverse oorzaken hebben. Meest voorkomend zijn apparaten of objecten die het signaal verstoren. De router, een verkeerde of verouderde driver of andere draadloze netwerken in de buurt kunnen ook problemen veroorzaken. Maar ook elementen in uw huis hebben invloed op de werking van uw Wi-Fi netwerk.

Beveiligen van uw draadloos netwerk

Wanneer u draadloos internet gaat gebruiken dan zal het draadloze netwerk goed beveiligd moeten worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar van uw verbinding gebruik kan maken. Sterker nog met een beetje meer kennis kunnen onbekende mensen eenvoudig inbreken in uw computer. Het beveiligen van uw draadloze internetverbinding is dus noodzakelijk.

Byte Computer controleert of uw beveiliging van het draadloze netwerk wel goed is en of u de juiste beveiliging gebruikt.

Kosten van een draadloos WIFI netwerk laten aanleggen

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang en het aard van de werkzaamheden. Ieder opdracht is immers uniek. Door het slim inkopen van materialen én het efficiënt werken van onze ervaren monteurs kunnen wij u zeer goedkope prijzen aanbieden.

Draadloos netwerk Haarlem Draadloos internet Haarlem Draadloos netwerk installeren Haarlem Wifi netwerk Haarlem

Keer terug naar diensten

Een snel, stabiel en veilig draadloos netwerk?

Wij zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw Wi-Fi netwerk.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234