Netwerk en internet installatie service Haarlem

Netwerk en internet service

Voor het opzetten van een goed werkend thuisnetwerk.

Bepaald niet iedereen heeft de kennis om een goedwerkend netwerk voor TV, internet of telefonie op juiste wijze aan te leggen. U besteedt dit werk waarschijnlijk liever uit, dus waarom niet aan Byte Computer?

Bent u overgestapt van provider en moet er een nieuw modem worden geïnstalleerd, of heeft u regelmatig problemen met uw thuisnetwerk? Wij kunnen er voor zorgen dat uw netwerk weer volledig naar wens werkt en bovendien voorzien is van een goede beveiliging.

Ook het aansluiten en configureren van nieuwe apparatuur zoals een draadloze printer of een spelcomputer/console, behoort tot de mogelijkheden.

Zorgeloos gebruik maken van uw internetaansluiting

Het correct functioneren van uw netwerk hangt heel erg af van hoe dat netwerk geïnstalleerd is. Wij nemen de installatie bij onze klanten dan ook zeer serieus. Bij ons geen haastig werk, maar een goed doordacht project, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe netwerk.

Netwerk installatie Haarlem

Kosten voor het installeren en optimaliseren van uw netwerk

Voorafgaand maken wij en overleg dan ook een planning, zodat voor zowel u als ons duidelijk is wat de kosten zullen zijn en welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden

Wanneer u dit op prijs stelt, kunnen wij ook netwerkapparatuur leveren. Denk hierbij aan bekabeling, (draadloze)routers, antenne’s of een NAS voor het maken van backups. Uiteraard laten wij u van tevoren altijd weten wat hiervan de kosten zijn.

Één van onze deskundige medewerkers komt graag bij u langs om uw netwerk helemaal te installeren . Ook kunt u bij ons terecht voor een duidelijke uitleg over de werking van uw netwerk.

Keer terug naar diensten

Voor een netwerk dat stabiel is en probleemloos werkt.

Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van netwerk installatie?

Maak op maandag t/m vrijdag tussen 10 uur en 17 uur direct een afspraak via 023-7516234 of maak gebruik van ons afspraakformulier .