Computerreparatie in Haarlem – van uw PC of laptop

Computerreparatie

U zoekt een bedrijf voor computer reparatie omdat uw harde schijf kapot is? Of wilt u uw laptop laten herstellen omdat deze vastloopt? Wij zijn u graag van dienst met onze computer reparatie service.

Wij repareren uw apparaat zo snel mogelijk, zodat u nooit lang zonder desktop of laptop hoeft te zitten. Wij werken met scherpe tarieven en brengen u altijd vooraf op de hoogte over de kosten van de computer reparatie, zodat u nooit voor verassingen komt te staan, nooit.

 • Desktopcomputer reparatie

  Computerreparatie

  Kijkt u van het één op het andere moment naar een zwart scherm of piept uw computer vreemd bij het opstarten?

  Geen nood. Byte Computer in Haarlem repareert uw Desktopcomputer. Snel, adequaat en vakkundig. Indien gewenst bij u thuis of op kantoor, anders in onze werkruimte in Haarlem.

  Computer reparatie

 • Laptop reparatie

  Laptop reparatie Haarlem

  Laptops zijn kwetsbare apparaten waar vrij gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan.

  Wat het probleem ook is, de laptopspecialisten van Byte Computer helpen u uit de brand! Wij repareren diverse soorten en merken laptops dus ook uw laptop is bij ons meer dan welkom.

  Laptop reparatie

Reparatietijd van uw computer of laptop

De gemiddelde reparatietijd bij ernstige hardware storingen bedraagt 1-2 werkdagen en kan mogelijk uitlopen wanneer er specifieke onderdelen besteld dienen te worden. De reparatietijd is tevens afhankelijk van het type onderdeel en de levertijd van de leverancier in kwestie.

Byte Computer is volledig op de hoogte van alle nieuwe hardware op de markt en kan hierdoor ook elk nieuw computercomponent voor u inbouwen. Van upgrade naar SSD-schijf tot het vervangen laptopscherm; alles is mogelijk.

Computer en laptop reparatie

Heeft u geen mogelijkheid om uw apparaat langs te brengen voor reparatie?

Wij bieden de mogelijkheid om uw laptop op te halen en na de reparatie of onderhoudsbeurt terug te brengen. Dit is een stuk makkelijker voor u , en het is zelfs nog goedkoper dan dat wij uw laptop bij u thuis repareren.

De PC of notebook/laptop halen wij vaak dezelfde dag al op zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan

Indien u graag wilt dat wij uw pc of notebook op halen, kunt u contact met ons opnemen en spreken we direct een tijd af om langs te komen.

Keer terug naar diensten

Snel uw computer of laptop laten repareren

Werkt uw computer of laptop niet meer naar behoren? Maak dan direct een afspraak met Byte Computer Haarlem voor een snelle en vakkundige computer reparatie.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234