Bereik uw publiek met de middelen van deze tijd!

Narrowcasting Haarlem

Narrowcasting of Digital Signage is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

Narrowcasting heeft grote voordelen boven andere marketing tools. Het is breed inzetbaar en biedt veel toegevoegde waarde in je communicatie met klanten en bezoekers. Het is gemakkelijk en op afstand door jezelf te beheren en te bedienen.

Door middel van Narrowcasting kan men op veel verschillende soorten beeldschermen dynamische informatie tonen. Een afspeellijst kan bestaan uit content, afbeeldingen, video’s en zelfs live feeds zoals weersvoorspellingen of het nieuws. Digitale displays kunnen worden ingezet met als doel het bieden van informatie of entertainment. Ze zijn sfeerbepalend en kunnen worden ingezet voor de visuele ondersteuning van producten of acties. Laat bezoekers zich associëren met uw merk of product.

Onze interactieve toepassingen, waarin boodschap en techniek op geraffineerde wijze zijn geïntegreerd, communiceren niet alleen effectief. Ze zijn bovenal stabiel, schaalbaar en bewezen werkend..

Narrowcasting mogelijkheden

  • Trek de aandacht; Informeer uw klant op het moment dat een beslissing wordt genomen
  • Dynamisch; creëer interactieve content afhankelijk van uw doelgroep
  • Kostenbesparend: Verlaag drukwerk- en distributiekosten
  • Breed inzetbaar: Ondersteund een breed pakket aan technologieën.
  • Maximale flexibiliteit

Digital Signage, opvallend, actueel en informatief.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Narrowcasting?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234