Eén aanspreekpunt voor uw IT beheer

Computerhulp Haarlem

Als het netwerk professioneel onderhouden wordt, kunt u zich met een gerust hart focussen op uw eigen onderneming.

Bij netwerkbeheerdoor worden de systemen en infrastructuur van uw bedrijf via een veilige verbinding gecontroleerd op de juiste werking. Eventuele problemen worden hierdoor op tijd gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van de systemen kan worden voorkomen.

Netwerkbeheer uitbesteden eventueel in combinatie met werkplekbeheeris interessant voor bedrijven met én zonder eigen ICT-afdeling. Misschien bent u voor specifieke onderdelen op zoek naar een specialist met de juiste kennis of bent u (al dan niet tijdelijk) op zoek naar meer capaciteit. levert altijd een oplossing op maat.

De mogelijkheiden met ons netwerkbeheer

Netwerkinstallatie

kan uw gehele bedrijfsnetwerk installeren, migreren en verhuizen. Zowel bedraad als draadloos en in combinatie van beiden. zorgt voor een goede samenwerking tussen al uw apparaten zoals o.a. pc’s, printers, scanners, servers en andere randapparatuur. Ook softwarematig zorgen wij ervoor dat alles wordt feilloos op elkaar wordt aangesloten.

Netwerkbeheer

Uit de praktijk blijkt dat ieder bedrijfsnetwerk wel eens te maken heeft met storingen. Deze storingen kunnen vervelend en kostbaar zijn, waardoor een snel herstel een vereiste is. KBITE is gespecialiseerd in het oplossen van problemen, calamiteiten en storingen binnen uw bedrijfsnetwerk. Ook voor alledaagse problemen en ondersteuning kunt u bij ons terecht.

Periodiek onderhoud

verzorgt al jarenlang het onderhoud van diverse bedrijfsnetwerken. Onderhoud aan uw netwerk is noodzakelijk om problemen te voorkomen. Indien u wenst stellen wij een onderhoudscontract op. In het onderhoudscontract worden duidelijke afspraken gemaakt van het onderhoud dat periodiek wordt uitgevoerd.

Een goed presterend bedrijfsnetwerk is het fundament voor iedere moderne organisatie.

Alle zorgen wat betreft netwerk worden u gewoon uit handen genomen, waardoor u zich weer kunt gaan richten op hetgeen dat u hoort te doen, namelijk uw core business.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234