Computerhulp in Haarlem en omgeving

Computerhulp Haarlem

Internettelefonie, of bellen via het internet is exact waar Voice over IP (VoIP) voor staat. In vergelijking met traditioneel (analoog) bellen verandert er op het gebied van de basis functionaliteit niets, echter levert het gebruik van VoIP een aanzienlijke kostenbesparing op. Kortom, goedkoop zakelijk bellen voor het MKB.

De beschikbare breedbandverbindingen van tegenwoordig zijn uitermate geschikt voor spraakoverdracht, waardoor de klassieke telefooncentrale een geavanceerde opvolger heeft gekregen. Een virtuele telefooncentrale in de cloud heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele oplossing. Bellen via VoIP bespaart in de meeste gevallen al snel 40 tot 50 % op de maandelijkse kosten voor telefonie, waardoor de investering zich snel terugverdient.

Bovendien zijn er slimme koppelingen te maken met uw adreslijsten en is een virtuele telefooncentrale vanaf elke locatie in te stellen. Denk aan digitale voicemail, doorschakelopties, afwezigheidsmeldingen, et cetera.

Diverse redenen om over te stappen op VoiP telefonie

Wij hebben de belangrijkste redenen, waarom bedrijven overstappen naar VoiP telefonie, bij onze eigen klanten geĆÆnventariseerd:

Lagere kosten telefonie netwerk

Kosten voor het gebruik van het telefonie netwerk liggen gemiddeld 30% lager dan bij traditionele telefooncentrales.

Lagere belkosten

De belkosten kunnen tot 50 a 60% gereduceerd worden ten opzichte van een traditionele telefooncentrale.

Nieuwe handige functies

Voicemail, Caller-ID, Conferencing, wachtfuncties of call forwarding: dit zijn maar enkele van de slimme nieuwe toepassingen die VoiP telefonie standaard biedt. Gebruikers krijgen functies die de bereikbaarheid onderling tussen collega’s enorm verbeterd. Hetzelfde geldt voor de communicatie met uw klanten. Voicemails worden per email toegestuurd mocht u niet op uw plek zitten. U mist geen orders en bestellingen meer doordat uw klant ten alle tijden te woord wordt gestaan. En daardoor geen wachtrij en dus verlies van inkomsten.

Gemak

Onze klanten vinden gebruiksgemak een van de belangrijkste voordelen. VoiP telefonie werkt in essentie hetzelfde als standaard telefonie, aangevuld met eenvoudig te gebruiken keuzemenu’s voor extra functies, r.

Mobiliteit

Omdat VoiP telefonie over het netwerk werkt kunnen gebruikers op elke willekeurige locatie inloggen, zonder extra kosten. Ongeacht vanuit welke plek de gebruikers inloggen lijkt het alsof ze vanuit uw eigen kantoor communiceren.

Integratie met uw bestaande IT en Data netwerk

U kunt direct veel tijd en geld besparen doordat een VoiP telefonienetwerk op uw bestaande IT infrastructuur werkt, zonder verlies van uptime, datasnelheid en kwaliteit. Voorwaarde is wel een betrouwbare en snelle ISP (Internet service provider) afhankelijk van het aantal telefoongesprekken dat gelijktijdig gevoerd moeten kunnen worden.

Productiviteit van medwerkers

Zonder enige twijfel neemt de productiviteit van uw medewerkers direct toe door de betere bereikbaarheid en slimme functies voor optimale bereikbaarheid.

Schaalbaarheid

Wilt u snel capaciteit en aansluitingen kunnen opschalen? Of wilt u de flexibiliteit om het aantal gebruikers te verkleinen? Met VoiP technologie is dat met een paar drukken op de knop geregeld. U bent flexibel als ondernemer en kunt u zo uw kosten optimaal in de hand houden.

Start vandaag met besparen op uw zakelijke telefoonkosten

Met VoIP bespaart u niet alleen telefoonkosten, deze techniek biedt ook diverse zakelijke voordelen op gebied van efficiƫnter werken. Wilt u weten wat de voordelen van VoIP voor uw organisatie zijn? adviseert u graag.

VoIP Advies en installatie in Haarlem en omgeving.

VOIP, Flexibele telefonie die past bij deze tijd.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234