Op uw ICT moet u altijd kunnen vertrouwen.

Computerhulp Haarlem

Werkplekbeheer betekent dat bij ons, dat uw computer en laptops snel, beveiligd, betrouwbaar en snel zijn en blijven.

Goed onderhoud van een werkplek zorgt voor een verhoging van productiviteit van de gebruiker en draagt bij aan de veiligheid van uw netwerk in het algemeen. Denk hierbij aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates van Windows en software-updates van uw geïnstalleerde programmatuur. Het controleren en verwijderen van virussen, spyware en malware zorgen dat een computer of laptop snel en veilig blijft en het goed functioneert met randapparatuur zowel op het werk, thuis als onderweg.

Onze computerexperts doen dit op afstand en op locatie. Met persoonlijke zorg en overleg realiseren wij voor u een storingsvrije werkplek.

Haarlem helpt u met het opzetten van uw ICT omgeving. Daarnaast zorgen wij ook voor dagelijkse ondersteuning en onderhoud van uw werkplekken. Hardware, software en al uw applicaties sluiten dan naadloos op elkaar aan. Wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de juiste kennis, de nieuwste generatie apparatuur en de meest recente software.

Diverse voordelen werkplekbeheer

  • Beheer van de werkplekken
  • Hard- en software onderhoud
  • Systeem-, netwerk- en applicatiebeheer
  • Periodiek (preventief) onderhoud op locatie
  • Inkoopdiensten (advies, selectie, logistiek)
  • Onderzoek en doorlichting bekabeling en netwerken
  • Uw persoonlijke IT professional

Ondersteuning wanneer u het nodig heeft.

Wij concentreren ons op het optimaal laten functioneren van uw ICT faciliteiten zodat u zich ongestoord en effici├źnt kunt bezighouden met uw bedrijfsvoering.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234