Een computermonteur, gewoon bij je thuis!

Heb je een probleem met je PC, laptop of het internet en gaat je voorkeur uit naar een monteur die bij je thuis langskomt? Dan is de computermonteur aan huis service iets voor jou!

Al onze computermonteurs zijn gecertificeerd op computer gebied, geen amateurs of studenten alleen vakmensen!

In Haarlem komt er graag een computermonteur van Byte computer Haarlem bij je langs om ter plekke een reparatie uit te kunnen voeren.

Wat kan een computermonteur voor jou betekenen?

computerhulp-aan-huis-haarlem

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Het gros van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon direct bij jou thuis oplossen.

 

Door deze snelle aanpak ben je de computer ook geen dagen kwijt. En kan je meekijken hoe jouw computerproblemen direct worden opgelost.

Computerhulp aan huis
computer-onderhoud-haarlem

Computeronderhoud

Byte Computer zorgt ervoor dat je computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk wordt uitgesloten.

 

Wij zorgen ervoor dat je computer probleemloos blijft werken en dat je op de juiste manier beveiligd bent. Dit computeronderhoud werkt dus ook preventief!

Computeronderhoud
virus-malware-verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die tergend langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten. Komt dit je bekend voor?

 

Dit kan betekenen dat je computer is geïnfecteerd met een virus of malware. De computer wordt heel traag, internet werkt niet meer prettig of je bestanden raken corrupt.

Virus verwijderen

Voordelen van een computermonteur uit Haarlem

Met ruim 10 jaar ervaring in de computerservice branche zijn wij ervaren en deskundig met alle voorkomende computerproblemen.

Bel daarom direct 023-7516234 of maak een afspraak om een computermonteur van Byte computer Haarlem in te huren bij je thuis of op kantoor in Haarlem en omgeving.

De tarieven bedragen slechts €12.50 per kwartier en je bent niet gebonden aan een onnodig lidmaatschap.

Computermonteur aan huis of op kantoor.

Een computermonteur berekend binnen Haarlem voor particulieren slecht €10,- voorrijkosten. Het maakt dan niet uit of je in de Schalkwijk of Haarlem-noord ondersteuning nodig heb. Uiteraard komen wij ook in de omliggende dorpen van Haarlem graag bij je langs. Informeer dan altijd naar de voorrijkosten.

Keer terug naar diensten

Een VAKKUNDIGE Computermonteur AAN HUIS

Wat je computerprobleem ook is: Byte Computer Haarlem is er voor je om deze op te lossen, en je hoeft de deur niet uit!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00via  023-7516234

Maak een afspraak