computerservice-aan-huis-haarlem

Computerservice aan huis in Haarlem en omgeving

Byte computer Haarlem, voor vakkundige computerservice en computerhulp op maat! Wij komen langs in Haarlem en omgeving, om bij je thuis of op kantoor computerproblemen snel en vakkundig op te lossen.

Je hoeft de deur niet uit, en dus ook de diverse apparaten niet te verplaatsen. Een ander voordeel is dat wij meteen eventuele onduidelijkheden direct kunnen uitleggen tijdens onze werkzaamheden.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met computers en de daarbij behorende technologie te maken heeft. Een ervaren computer monteur aan huis, voor al jouw  computervragen en -problemen.

Computerservice aan huis, ook voor:

computerhulp-aan-huis

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij leveren. Het gros van alle computer problemen kunnen wij immers gewoon direct bij jou thuis oplossen.

Door deze snelle aanpak ben je de computer ook geen dagen kwijt. En kan je meekijken hoe jouw computerproblemen direct worden opgelost.

Computerhulp aan huis
computer-onderhoud-haarlem

Computeronderhoud

Byte computer Haarlem zorgt ervoor dat je computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk wordt uitgesloten.

Wij zorgen ervoor dat je computer probleemloos blijft werken en dat je op de juiste manier beveiligd bent. Dit computeronderhoud werkt dus ook preventief!

Computeronderhoud
virus-malware-verwijderen

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die tergend langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten. Komt dit je bekend voor?

Dit kan betekenen dat je computer is geïnfecteerd met een virus of malware. De computer wordt heel traag, internet werkt niet meer prettig of je bestanden raken corrupt.

Virus verwijderen

Voordelen van onze computerservice aan huis

  • Computerhulp door een deskundige, gewoon bij je thuis.
  • Je hoeft de computer of laptop niet los te maken.
  • Je hoeft het apparaat niet weg te brengen.
  • Geen moeilijke helpdeskvragen te beantwoorden.
  • Geen privé of gevoelige bestanden uit handen te geven.
  • Je bent er zelf bij als jouw PC hersteld wordt.
  • Wij kunnen al jouw vragen ter plekke beantwoorden.

Altijd een passend computeradvies

Met onze computerservice aan huis worden niet alleen je computerproblemen snel verholpen. Je krijgt vaak ook een uitgebreid advies over beter gebruik van jouw computer. Dankzij dit advies weet je hoe je overbodige bestanden van jouw computer kan verwijderen en hoe je virussen kan voorkomen.

Zo kan je langer probleemloos gebruik maken van je computer! Onze computerservice aan huis wordt dan ook door onze klanten als zeer prettig ervaren.

Uiteraard leveren wij ook computerservice aan huis in Hoofddorp, Heemstede en omliggende gebieden van Haarlem!

Wat zeggen klanten:

VAKKUNDIGE COMPUTERSERVICE AAN HUIS

Wat het computerprobleem ook is: Byte Computer is er voor je om deze op te lossen, en je hoeft de deur niet uit!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00via  023-7516234

Maak een afspraak