Computerhulp aan huis Haarlem, wat het computerprobleem ook is.

computerhulp-aan-huis-haarlem-2
Byte computer Haarlem helpt je bij de meest uiteenlopende computerproblemen.

Of je nu last hebt van een vervelend computer virus, les wil in het correct bedienen van je smartphone of tablet, een laptop wil laten nakijken of een draadloos netwerk wil aanleggen in huis?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met computers en de daarbij behorende technologie te maken heeft. Niets is ons vreemd of uniek als het om computers gaat.

Pc hulp aan huis, ook voor onderhoud

Met onze computerhulp aan huis dienst lossen wij veelal problemen op die te maken hebben met diverse computerproblemen en randapparatuur.Ook voor computer onderhoud komen wij langs zodat je niet met problemen komt te zitten als het erop aankomt. Computeronderhoud is nodig zodat jouw apparaten optimaal kunnen blijven functioneren, snel en betrouwbaar blijven.

computer onderhoud

Tarieven van onze computerhulp aan huis service

Computer thuisservice €11,50 per kwartier Computerhulp en reparatie aan huis. Minimale afname 1 uur. daarna per kwartier. Benieuwd naar onze andere scherpe prijzen? klik dan hier voor onze computer reparatie en computerservice tarieven.

Als de reparatie een flinke wachttijd met zich meebrengt, dan nemen wij in overleg jouw apparaat mee naar onze technische dienst, en rekenen wij enkel de gewerkte uren. Wel zo eerlijk toch?

Computerhulp, gewoon bij je thuis in Haarlem en omgeving.

Wij lossen alle computerproblemen voor je op.En wij komen langs op het moment dat het jou het beste uitkomt!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234

Maak een afspraak