Computeronderhoud ofwel de Computer APK

Een computer heeft regelmatig onderhoud nodig, en dat geldt niet alleen voor bedrijfscomputers. Thuis werk je ook regelmatig op de computer; denk aan Internetbankieren, e-mailen, surfen, downloaden etc.

Met regelmatig en vakkundig computeronderhoud blijft je computer stabiel, snel en veilig. Byte computer Haarlem zorgt ervoor dat jouw computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk word uitgesloten.  Dit computeronderhoud werkt dus ook preventief!

computeronderhoud-haarlem

Computeronderhoud in Haarlem

Nu is er een gezegde dat voorkomen beter is dan genezen, dat willen wij met onze computeronderhoud dienst ook voor je bereiken.

Met onze Computer APK heb je de zekerheid dat je computer en je netwerk veilig zijn. Bij regelmatig computergebruik adviseren wij deze controle twee keer per jaar te laten uitvoeren. Tijdens het computeronderhoud checken we je apparaat op diverse punten. Je weet na het onderhoud dus precies wat de staat van je apparaat is.

Computer APK klein

computer-apk-klein

Nalopen Beveiligings software
Verwijderen van cookies
Verwijderen tijdelijke bestanden
Firewall nakijken
Opruimen systeembestanden
Opruimen software

€65,-

Computer APK normaal

computer-apk-normaal

Kleine APK inclusief:
Virussen, Malware, verwijderen
Behuizing schoonmaken
Temperatuur controleren
Diagnose werkgeheugen
Controleren opslagmedium

€85,-

Computer APK uitgebreid

Normale APK inclusief:
Reinigen binnenkant
Controle temperatuur hardware
Koelpasta vervangen
Controle gehele hardware
Controle netwerk omgeving

€105,-

Computer of laptop reparatie:

Is je laptop of desktop computer zodanig bevuild of beschadigd, dan kan je ervoor kiezen om deze direct te laten repareren. Reparatie kan, indien deze niet te complex is, soms zelfs ter plekke worden uitgevoerd!

Bij de meer complexe computerreparaties en de vervanging van hardware, kunnen wij in overleg er voor kiezen om de computer reparatie op onze eigen locatie uit te voeren of er wordt een extra afspraak in gepland zodat de reparatie ter plekke kan worden uitgevoerd.

Computer reparatie

Computeronderhoud in Haarlem en omgeving

Elke computer heeft onderhoud nodig om goed, snel en veilig te blijven werken. Wil je een afspraak maken om een Computer APK te laten uitvoeren?

Maak gebruik van ons afspraakformulier,of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 023-7516234 of 06-43985357

Maak een afspraak