Heb je last van een langzame computer?

trage-computer-haarlem

Een computer die traag is, daar zit niemand op te wachten.

Toch wordt vrijwel iedere computergebruiker vroeg of laat geconfronteerd met een trage computer. Soms wordt een PC langzaam aan steeds trager, maar het komt ook voor dat een computer van het ene op het andere moment ineens langzaam is.

Vooral bij veelvuldig gebruik raakt het apparaat ‘vervuild’. Zo komen er steeds meer programma’s en bestanden op de PC dat het terugvinden van gegevens steeds meer tijd kost.

langzame-computer

Bovendien vragen programma’s steeds meer van de computer. Vooral als het apparaat al wat ouder is, is dit goed te merken.

Helaas is er niet slechts één oorzaak aan te wijzen voor het langzaam worden van de computer. Er zijn er velen, en minstens net zoveel oplossingen.

Een langzame computer is verleden tijd

SSD upgrade

SSD-upgrade

Een upgrade die vrijwel altijd de moeite waard is, is de overstap naar een SSD. Juist een trage oudere laptop of netbook wordt merkbaar vlotter met deze voorziening. En de prijzen van deze op opslagmiddelen zijn de afgelopen tijd flink gedaald.

Onze specialisten adviseren je graag over het vervangen van de huidige hardeschijf voor een snelle Solid State Drive.

Meer informatie

Computeronderhoud

computer-onderhoud-haarlem

Byte Computer zorgt ervoor dat je computer perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk wordt uitgesloten.

Wij zorgen ervoor dat je computer probleemloos blijft werken en dat je op de juiste manier beveiligd bent. Dit computeronderhoud werkt dus ook preventief

Meer informatie

Virus verwijderen

virus-malware-verwijderen-haarlem

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die tergend langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten. Komt dit je dit bekend voor?

Dit kan betekenen dat je computer is geïnfecteerd met een virus of malware. De computer wordt heel traag, internet werkt niet meer prettig of je bestanden raken corrupt.

Meer informatie

Byte Computer Haarlem helpt je met een langzame computer

Wij maken van jouw trage computer weer een snelle computer, en bescherming tegen virussen en ransomware? Onze computermonteurs weten wel raad! Wij komen bij je aan huis of kantoor voor het oplossen van je computerproblemen en computeronderhoud. Daarna kunnen jij en jouw computer er weer tegenaan!

Keer terug naar diensten

GEEN TRAGE COMPUTER MEER?

Een computer die langzaam is, daar zit niemand op te wachten!
Toch wordt vrijwel iedere computergebruiker vroeg of laat geconfronteerd met een langzame computer.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak