Maatwerk-computer

Een computer systeem afgestemd op jouw gebruik

Iedereen heeft zijn eigen specifieke gebruik van een computer, wat vaak maatwerk vereist. Wij geven je een volledig vrijblijvend advies en bijbehorende prijsopgave.

Vaak zijn de computers die je kant en klaar koopt het net niet. Als je echt wat meer flexibiliteit wenst, kan je een systeem laten samenstellen. Je kan de gewenste specificaties aan ons doorgeven, of alleen een idee van wat je aanstaande computer moet kunnen, dan regelen wij de rest.

Een PC op maat

Als je specifieke wensen hebt omdat je jouw computer voor specialistisch werk wenst te gebruiken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken systemen op maat voor iedereen die speciale eisen heeft.

Voor de systemen die wij leveren worden enkel A-merk onderdelen gebruikt en wij bieden je volledige garantie op het probleemloos werken van het gehele systeem.

Maatwerk computers

Of het nou een systeem is dat in een geluidsstudio moet meedraaien, een rendermachine, een zo energiezuinig of zo stil mogelijk computer systeem, haast alles is mogelijk.

Maatwerk game PC

maatwerk-game-computer-1

Het liefst de allernieuwste games op de hoogste instellingen? Of ben je op zoek naar een meer allround Game PC voor dagelijks gebruik? Iedere gamer heeft zijn of haar eigen wensen. Wat voor soort gamer dan ook, wij stellen de perfecte game PC samen.

Onze game Computers zijn maatwerk, door ons zelf geassembleerd en getest. Wij doen graag net dat ietsje meer, zoals extra controle, testen en afwerking.

Maatwerk desktop

maatwerk-desktop

Bij Byte Computer helpen wij met samenstellen van jouw perfecte desktop computer. Niemand is hetzelfde en iedereen stelt andere eisen aan zijn computer. Wij zorgen er voor dat jouw nieuwe desktop PC op maat aan al deze wensen en eisen voldoet.

Als je specifieke wensen heb omdat je jouw computer voor specialistisch werk gebruikt ben je bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk workstation

maatwerk-workstation

Elke workstation is maatwerk, Byte Computer weet als geen ander wat de klant nodig heeft en heeft de kennis en ervaring in huis om hardware te leveren met de juiste systeemeisen. Hoe specifiek deze wensen ook zijn, wij stellen de perfecte workstation samen.

Zo komen we tot een goed afgestemde en complete oplossing voor de betreffende bedrijfssituatie.

Een computer samenstellen voor jouw gebruik

Je nieuwe computer moet geschikt zijn voor het werk wat jij ermee wilt doen, dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij besteden aandacht aan jouw wensen en adviseren je een PC waarvan wij gerust zijn dat je er succesvol mee kan werken. 

Desktop PC’s assembleren en installeren wij zelf, daarin bieden we configuraties die we geheel voor je op maat kunnen samenstellen.

Hulp bij het kopen van een computer of laptop?

Het is belangrijk om te weten wat voor type gebruiker je bent en waarvoor je de computer wil gaan gebruiken. De keuze voor een desktop of laptop is dan ook niet meer zo moeilijk. Stel je persoonlijk advies op prijs? Maak dan gebruik van ons aankoopadvies

Aankoop advies

Een computer perfect afgestemd op jouw gebruik 

Van budget PC, game systeem tot workstation wij bouwen het voor je op maat.
Onze maatwerk PC’s zijn van hoge kwaliteit en vaak ook nog voordeliger.

Maak op maandag t/m vrijdag tussen 10 uur en 17 uur direct een afspraak via  023-7516234, of maak gebruik van ons afspraakformulier

Maak een afspraak