Informatie Byte Computer in Haarlem

PC hulp Haarlem: wat kunnen wij voor je betekenen?

Ons doel is niet de grootste te zijn, maar maatwerk te leveren bij onze klanten. Onze instelling is dienstverlenend, waarbij wij met onze persoonlijke touch net dat beetje meer kunnen bieden.

Wij richten ons voornamelijk op particulieren en het MKB en ZZPers in en rond Haarlem, Onze service is zeer breed en kan beginnen met een advies gesprek over de mogelijke aanschaf van een computer of gewoon direct een afspraak om bijvoorbeeld een computer APK te laten uitvoeren.

Service, service, service

Is je PC langzaam, geeft deze vreemde meldingen, heeft je laptop een hardnekkig virus of een ander technisch ongemak? Dankzij onze kennis en detectie-apparatuur zijn wij in staat om jouw PC snel en vakkundig te onderhouden of te repareren.

Als service gericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop, onze technische dienst adviseert snel en vakkundig en helpt je met defecte apparatuur.

 

Computerhulp en computerservice op locatie

Wij denken je met elke computergerelateerd probleem van dienst te kunnen zijn, en op elke vraag een antwoord te hebben! En een goed antwoord! Onze vaste klanten kennen veel van onze diensten al, wij hopen jou ook binnenkort te mogen rekenen tot één van onze klanten.

Wij willen je altijd zo goed en snel mogelijk helpen. Daarom zijn wij bereikbaar van 09:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds! Je kan ons bereiken via de telefoon, FacebookTwitter, Whatsapp of e-mail.

Bezoek aan de werkplaats

In de meeste gevallen werken wij aan huis en kantoor. Breng je liever zelf jouw computer of laptop langs? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! In dat geval verzoeken wij je vooraf even te bellen, zodat de nodige tijd voor je kan worden gereserveerd.

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken

Jouw privacy

Wij vinden de privacy van de consument van groot belang. In deze verklaring wordt uiteengezet hoe wij bij Byte Computer omgaan met persoonsgegevens.

Klachten regeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen, vinden wij het belangrijk om te horen als je klachten heb over het gekochte product of over de door ons geleverde dienst. Doe dit, mede om eventuele schade te beperken, zo snel mogelijk.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van Byte Computer Haarlem. Wij richten ons op vijf pijlers: energie, mobiliteit, MVO, regionale betrokkenheid en hergebruik van materialen.

Keer terug naar diensten

VAKKUNDIG je COMPUTERPROBLEMEN OPGELOST

Wat voor computer problemen je ook heb: Byte computer Haarlem is er voor je om deze op te lossen, en je hoeft de deur niet uit!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak