Computer reparatie in Haarlem – van je Desktop of Laptop

Voor reparaties aan computers, notebooks, tablets, smartphones en randapparatuur kun je natuurlijk bij ons terecht. Als een computer of een ander product nog bij de tijd is kan het zeker de moeite zijn om te laten repareren

Mochten de kosten van een reparatie hoog oplopen dan zullen wij jou ten alle tijden eerlijk adviseren.

Door onze ervaring kunnen wij snel en vakkundig jouw aangeboden reparatie weer werkend maken. Wij laten van te voren weten wat de kosten zijn zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

Desktop computer reparatie

computerreparatie-haarlem

Kijk je van het één op het andere moment naar een zwart scherm of piept je computer vreemd bij het opstarten? Geen nood.

Byte Computer in Haarlem repareert je desktopcomputer, snel, adequaat en vakkundig. Indien gewenst bij je thuis of op kantoor, anders in onze werkruimte in Haarlem.

Meer informatie

Laptop reparatie

laptopreparatie

Laptops zijn kwetsbare apparaten waar vrij gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Wat het probleem ook is, de laptopspecialisten van Byte computer helpen je uit de brand!

Wij repareren diverse soorten en merken laptops dus ook jouw laptop is bij ons meer dan welkom.

Meer informatie

SSD upgrade

ssd-upgrade-haarlem

Een upgrade die vrijwel altijd de moeite waard is, mits het apparaat niet al te oud is, is de overstap naar een SSD.

Een SSD heeft geen last van de mechanische beperkingen zoals een harde schijf. Zogenaamde flash chips kunnen direct gelezen en geschreven worden met een minimale toegangstijd

Meer informatie

Maatwerk computer

maatwerk-computer-haarlem

Iedereen heeft zijn eigen specifieke gebruik van een computer, wat vaak maatwerk vereist.

Wij geven je een volledig vrijblijvend advies en bijbehorende  prijsopgave.Je kan de gewenste specificaties aan ons doorgeven, of alleen een idee van wat je aanstaande computer moet kunnen, dan regelen wij de rest.

Meer informatie

Heb je geen mogelijkheid om je apparaat langs te brengen voor reparatie?

Wij bieden de mogelijkheid om je laptop op te halen en na de reparatie of onderhoudsbeurt terug te brengen. Dit is een stuk makkelijker, en het is zelfs nog goedkoper dan dat wij jouw computer bij je thuis repareren.

De PC of notebook/laptop halen wij vaak dezelfde dag al op zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kan gaan. Indien je graag wil dat wij jouw PC of notebook op halen, kan je contact met ons opnemen en spreken we direct een tijd af om langs te komen.

Computer reparatie en laptop reparatie in Haarlem

Werkt je computer of laptop niet meer naar behoren? Maak dan direct een afspraak met Byte computer Haarlem voor een snelle en vakkundige computer reparatie.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak