Voor een goed werkende internetaansluiting

Wil je gebruik maken van het internet, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen je graag op weg en lossen al jouw internetproblemen snel op. Van router aansluiten en internet instellen tot een goedwerkende draadloze verbinding tot stand brengen.

Het installeren van internet en aansluiten van diverse apparaten is niet altijd zo eenvoudig als de providers doen geloven. Byte Computer Haarlem heeft hier veel ervaring mee en weet precies welke stappen doorlopen moeten worden voor een succesvolle netwerk-internet-installatie. Ook voor het instellen en beveiligen van het draadloze netwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

Netwerk-internetproblemen

netwerk-internet-problemen

Wil je gebruik maken van het internet, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen?

Wij helpen je graag met diverse netwerk-en internetproblemen en lossen al jouw internetproblemen snel op

Meer informatie

Draadloos netwerk

draadloos-netwerk-haarlem-klein

Wil je een draadloos Wi-Fi netwerk laten aanleggen voor jouw woning? Wij leggen stabiele en veilige Wi-Fi netwerken aan in Haarlem en omgeving.

Met ervaren en goed opgeleide monteurs, apparatuur van hoge kwaliteit en meetapparatuur zorgen wij voor een goede dekking in elke gewenste ruimte.

Meer informatie

Netwerk installatie

netwerk-internet-installatie

Niet iedereen heeft de kennis om een goedwerkend netwerk aan te leggen. Je besteed dit werk waarschijnlijk liever uit, dus waarom niet aan Byte Computer?

Een nieuwe modem? Of heb je regelmatig problemen met je thuisnetwerk? Wij kunnen er voor zorgen dat jouw netwerk weer volledig naar wens werkt.

Meer informatie
installatie-televisie

Digitale televisie of smart TV

Wij kunnen ook jouw digitale televisie of smart TV installeren. Er zijn dan veel mogelijkheden en instellingen mogelijk. Hoe kan je de TV het beste aansluiten? Ben je verzekerd van het beste beeldkwaliteit? Hoe kom je bij de rest van je media? Of wil je jouw foto’s laten zien op de televies?Of je nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat; met onze hulp haal je meer uit jouw aansluiting.

Advies over je netwerk en internet

Telefonisch overleg geeft ons vaak al veel duidelijkheid. Een van onze specialiteiten is netwerkstoringen verhelpen en het (op)nieuw aanleggen van diverse netwerken.
Keer terug naar diensten

EEN SNELLE, STABIELE EN VEILIGE INTERNET AANSLUITING?

Van router aansluiten en internet instellen tot een goedwerkende draadloze verbinding tot stand brengen.Wil je je laten informeren over de mogelijkheden van jouw netwerk?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak