Netwerk en internet installatie service Haarlem

netwerk-installatie-haarlem

Voor het opzetten van een goed werkend thuisnetwerk.

Bepaald niet iedereen heeft de kennis om een goedwerkend netwerk voor TV, internet of telefonie op juiste wijze aan te leggen. Je besteed dit werk waarschijnlijk liever uit, dus waarom niet aan Byte Computer?

Ben je overgestapt van provider en moet er een nieuw modem worden geïnstalleerd, of heb je regelmatig problemen met jouw thuisnetwerk? Wij zorgen dat je netwerk weer volledig naar wens werkt en bovendien voorzien is van een goede beveiliging.

Ook het aansluiten en configureren van nieuwe apparatuur zoals een draadloze printer of een spelcomputer/console, behoort tot de mogelijkheden.

Zorgeloos gebruik maken van je internetaansluiting

Het correct functioneren van je netwerk hangt heel erg af van hoe dat netwerk geïnstalleerd is.

Wij nemen de installatie bij onze klanten dan ook zeer serieus. Bij ons geen haastig werk, maar een goed doordacht project, zodat je optimaal gebruik kan maken van jouw nieuwe netwerk.

netwerk-installatie-haarlem

Kosten voor het installeren en optimaliseren van je netwerk

Voorafgaand gaan we in overleg en maken we ook een planning, zodat voor zowel jou als ons duidelijk is wat de kosten zullen zijn en welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden

Wanneer je dit op prijs stelt, kunnen wij ook netwerkapparatuur leveren. Denk hierbij aan bekabeling, (draadloze)routers, antenne’s of een NAS voor het maken van backups. Uiteraard laten wij je van tevoren altijd weten wat hiervan de kosten zijn.

Één van onze deskundige medewerkers komt graag bij je langs om jouw netwerk helemaal te installeren . Ook kan je bij ons terecht voor een duidelijke uitleg over de werking van je netwerk.

Keer terug naar diensten

VOOR EEN NETWERK DAT STABIEL IS EN PROBLEEMLOOS WERKT.

Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van netwerk installatie?

Maak op maandag t/m vrijdag tussen 10 uur en 17 uur een afspraak via  023-7516234 of maak gebruik van ons afspraakformulier .

Maak een afspraak