Huisautomatisering service Haarlem

huisautomatisering-haarlem

Domotica: ook jouw woning kan slim worden

Huisautomatisering is de integratie van technieken en diensten binnen een woning, met als doel meer comfort, maar ook veiligheid, zorg, energiebesparing en sfeer te bieden. Huisautomatisering wordt ook wel ‘domotica’ genoemd.

Domotica en Smart Home zijn overkoepelende termen geworden voor het huis van de toekomst waarin diverse apparaten voor meer veiligheid, comfort en energiebesparing zijn aangesloten op een centraal systeem. Bediening hiervan kan via bestaande schakelaars, bedieningspaneel, tablet of smartphone.

Verbetering van het wooncomfort, in elke type woning

De kern van een huisautomatiseringssysteem is dat allerlei apparaten binnen het systeem met elkaar kunnen communiceren en er allerlei mogelijke schakelingen uitgevoerd kunnen worden. Apparaten, zoals binnen- en buitenverlichting, verwarming, rolluiken en jaloezieën worden via een een schakelaar of afstandsbediening aangestuurd of automatisch.

Woon je in een rijtjeshuis, appartement of een vrijstaande woning? Huisautomatisering kan in elke type woning gebruikt worden. Huisautomatisering is niet alleen bij nieuwbouw, renovatie of een verbouwing makkelijk toepasbaar, ook in een bestaande woning kan huisautomatisering toegepast worden.

Wat is er mogelijk domotica?

Byte Computer kan jouw huis slimmer maken door de verwarming, verlichting en alle apparaten in het gebouw af te stemmen op jouw wensen. Het gaat uiteindelijk om optimale veiligheid, meer comfort en het behalen van energiebesparing.

Het is verstandig dat je jezelf vooraf goed laat informeren en deskundig advies vraagt over huisautomatisering. Er bestaan namelijk producten van lage kwaliteit en je loopt bovendien de kans dat er meer mogelijk is voor hetzelfde geld. Onze vakkundige medewerkers staan daarom voor je klaar om je op een eerlijke en heldere manier te adviseren over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden

Keer terug naar diensten

HUISAUTOMATISERING KAN JOUW WOONCOMFORT AANZIENLIJK VERHOGEN

Denk aan eenvoudige bediening van verwarming, verlichting, alarm, telefoon en televisie.
Er bestaan zeer veel mogelijkheden en oplossingen. Wat je ook wenst, wij adviseren je graag.

Maak op maandag t/m vrijdag t

ussen 10 uur en 17 uur een afspraak via  023-7516234 of maak gebruik van ons afspraakformulier .

Maak een afspraak