Werkgebied Byte Computer Haarlem

De werkplaats van Byte Computer is gevestigd in Haarlem, in eerste instantie repareren en of onderhouden wij je laptop of computer bij je thuis of op kantoor. Meer gecompliceerde hardware-reparaties doen wij uitsluitend in onze werkruimte, natuurlijk brengen wij je PC of laptop ook zo snel mogelijk weer terug.

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening, het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard– en software, een trage computer, internetverbindingenvirusproblemen en dergelijke.

Ook als nieuwe computers en laptops niet bij Byte Computer zijn aangeschaft, kan je deze door ons gebruiksklaar laten installeren en gegevens (zoals documenten, foto’s of e-mail berichten) van een oude computer laten overzetten op je nieuwe apparaat.

Computerhulp en computerservice op locatie

Wij hebben een ruim werkgebied rondom onze werkplaats in Haarlem om je te kunnen helpen al jouw computerproblemen op te lossen, zowel je computer, laptop, tablet en smartphone zijn bij ons in goede handen.

Werkgebied Byte Computer

Byte Computer is voornamelijk actief in de gemeente Haarlem. Omdat wij zeer lokaal werken kunnen wij je snel helpen met diverse computerproblemen.

Ons werkgebied bestaat uit: Haarlem, Vijfhuizen, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Overveen, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid

Voorrijkosten computerhulp op locatie

Woon je in Haarlem, dan brengen wij €9,- voorrijkosten in rekening. Woon je buiten Haarlem en wenst u hulp op locatie dan zijn de voorrijkosten € 0,75 per extra km

Bezoek aan onze technische dienst

In de meeste gevallen werken wij aan huis en kantoor. Breng je liever zelf de computer of laptop langs? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! In dat geval verzoeken wij wel vooraf even te bellen, zodat de nodige tijd voor je kan worden vrijgemaakt.

Je hebt niet te maken met een groot onpersoonlijk bedrijf, maar met een persoonlijke en betrouwbare computerhulp. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop wij PC-hulp kunnen aanbieden.

Je kan de computer of laptop langsbrengen of wij halen deze op. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het liefst iemand heeft die bij jouw thuis je apparaten nakijkt, omdat je er graag zicht op hebt. Dit is uiteraard mogelijk!

Keer terug naar diensten

WIJ LOSSEN ALLE COMPUTERPROBLEMEN VOOR JE OP.

Computerhulp, gewoon bij je thuis of op kantoor in Haarlem en omgeving
En wij komen langs op het moment dat het jou het beste uitkomt!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00
via  023-7516234

Maak een afspraak