Hulp met smartphone problemen in Haarlem en omgeving

Service aan huis voor Android smartphone en Apple iPhones

Smartphones komen met heel wat techniek, soms ingewikkelde software en diverse toepassingen aan boord en daarom kunnen er problemen optreden. Heb jij problemen met je smartphone en zoek je hulp? Byte computer Haarlem heeft een antwoord.

Heb je net een smartphone gekocht maar weet je niet precies hoe deze werkt? Byte Computer kan je smartphone volledig configureren waardoor je geen omkijken meer heb naar diverse instellingen en opties. Wij kunnen bijvoorbeeld de e-mail voor je instellen, programma’s toevoegen of je contacten overzetten op jouw nieuwe smartphone.

Niet alleen zullen wij als experts zoveel mogelijk helpen, ook hebben wij een goed antwoord op al je vragen.

Hulp met Android smartphone

hulp-met-android-smartphone

Android smartphones zitten vol met mogelijkheden, van e-mail en google maps navigatie tot de google play store, waar je ontelbare applicaties naar smaak kan vinden.

Byte Computer Haarlem is er voor uitleg maar ook om je smartphone gebruiksklaar te maken, te optimaliseren en te helpen als er wat mis gaat, zodat je het meeste uit je Android smartphone kan halen.

Hulp met Apple iPhone

hulp-met-apple-iphone

Ook Apple iPhones zitten vol met mogelijkhedenn van iCloud, Siri, en e-mail tot de App store, waar je ook een enorm scala aan applicaties geheel naar wens kan vinden.

Byte Computer Haarlem is er om je iPhone gebruiksklaar te maken, te optimaliseren en te helpen als er wat mis gaat maar ook voor uitleg, zodat je het meeste uit je Apple iPhone kan halen.

We hebben de afgelopen jaren veel vragen van klanten voorbij horen komen, vaak over het gebruik van een tablet en een bepaalde functie die niet werkt.

Bij ons kan je al je vragen kwijt over jouw specifieke tablet en gaan we samen op zoek naar een antwoord. Zo kun je terecht voor vragen over Android, iOS (Apple), Windows en zelfs randapparatuur en accessoires.

Back-up smartphone

Je agenda, alle contactgegevens en waardevolle foto’s, video’s en berichtjes… op onze smartphones komen steeds meer belangrijke gegevens te staan. Je moet er toch niet aan denken dat je deze data kwijtraakt? Schade of diefstal kun je niet altijd voorkomen, maar verlies van je gegevens gelukkig wel!

Wij komen graag bij je thuis om samen een goede back-up te maken van je toestel. Dan leggen we je direct uit hoe je de back-up zelf kan bijhouden.

Keer terug naar diensten

PERSOONLIJKE en VAKKUNDIGE  HULP MET SMartphones

Bij ons kan je al je vragen kwijt over jouw Android smartphone of Apple iPhoneWat je vraag ook is: Byte Computer is er voor je om deze te beantwoorden, en je hoeft de deur niet uit!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234

Maak een afspraak