Jouw WiFi netwerk goed aangelegd, snel en beveiligd.

Stabiel en veilig wifi aanleggen in huis

Met je computer, laptop, tablet of telefoon met de WiFi het internet op gaan is natuurlijk vanzelfsprekend, maar het opzetten van een goedwerkend WiFi netwerk is niet zo makkelijk als de fabrikant dit doet voorkomen

Wil je een draadloos netwerk laten aanleggen voor jouw woning? Wij leggen stabiele en veilige WiFi netwerken aan in Haarlem en omgeving. Met ervaren en goed opgeleide monteurs, apparatuur van hoge kwaliteit en meetapparatuur zorgen wij voor een goede dekking in elke gewenste ruimte.

Problemen met de WiFi verbinding?

Als je een Wifi-verbinding hebt kan een traag of slecht werkend internet ook aan een verstoord WiFi signaal liggen, of dat je onvoldoende bereik hebt met het wifi-netwerk. Een structurele oplossing zal moeten worden gevonden en metingen zullen moeten worden verricht om het probleem vast te stellen.

Byte Computer in Haarlem helpt graag met het opzetten van jouw draadloos WiFI netwerk en helpt je met de aanschaf en installatie van de juiste apparatuur.

Heeft je WiFi netwerk storingen?

Byte computer Haarlem kan je hierbij helpen maar zal eerst moeten uitzoeken wat de oorzaak van de wifi storing  kan zijn

De router, een verkeerde of verouderde driver of andere draadloze netwerken in de buurt kunnen ook problemen veroorzaken. Maar ook elementen in huis hebben invloed op de werking van je WiFi netwerk.

Beveiligen van een Wifi netwerk

Wanneer je draadloos internet gaat gebruiken dan zal het draadloze netwerk goed beveiligd moeten worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar van jouw verbinding gebruik kan maken. Sterker nog met een beetje meer kennis kunnen onbekende mensen eenvoudig inbreken in je computer. Het beveiligen van je draadloze internetverbinding is dus noodzakelijk.

Byte Computer controleert of de beveiliging van het draadloze netwerk wel goed is en of je de juiste beveiliging gebruikt.

Kosten van een WiFi netwerk laten aanleggen

De kosten worden berekend op basis van de benodigde materialen en de omvang en het aard van de werkzaamheden. Elke opdracht is immers uniek, door het slim inkopen van materialen én het efficiënt werken van onze ervaren monteurs kunnen wij je zeer scherpe prijzen aanbieden.

Keer terug naar diensten

EEN SNEL, STABIEL EN VEILIG DRAADLOOS NETWERK?

Overal in huis bereik?
Geen wegvallende verbinding? Wij zorgen dat je optimaal gebruik kan maken van jouw WiFi netwerk.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak