Heb je last van een langzame laptop?

Een laptop die traag is, daar zit niemand op te wachten.

Is je laptop traag? Duurt het opstarten irritant lang? Werken programma’s steeds slomer? Als computers ouder worden, worden ze steevast langzamer. Soms lijkt het alsof je laptop niet meer vooruit te branden is.

Vooral bij veelvuldig gebruik raakt je laptop ‘vervuild’. Zo komen er steeds meer programma’s en bestanden op je laptop dat het terugvinden van gegevens steeds meer tijd kost.

langzame-computer

Bovendien vragen programma’s steeds meer van je laptop. Vooral als het apparaat al wat ouder is, is dit goed te merken.

Helaas is er niet slechts één oorzaak aan te wijzen voor het langzaam worden van een laptop . Er zijn er velen, en minstens net zoveel oplossingen.

Een langzame computer is verleden tijd

SSD upgrade

SSD-upgrade

Een upgrade die vrijwel altijd de moeite waard is, is de overstap naar een SSD. Juist een trage oudere laptop of notebook wordt merkbaar vlotter met een SSD . En de prijzen van deze op opslagmiddelen zijn de afgelopen tijd flink gedaald.

 

Onze specialisten adviseren je graag over het vervangen van de huidige hardeschijf voor een snelle Solid State Drive.

Meer informatie

Laptop onderhoud

computer-onderhoud-haarlem

Byte Computer zorgt ervoor dat jouw laptop perfect onderhouden blijft, zodat de kans dat er iets misgaat zoveel mogelijk wordt uitgesloten.

 

Wij zorgen ervoor dat je laptop probleemloos blijft werken en dat je op de juiste manier beveiligd bent. Dit laptop onderhoud werkt dus ook preventief

Meer informatie

Virus verwijderen

virus-malware-verwijderen-haarlem

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een laptop die tergend langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten. Komt dit je dit bekend voor?

 

Dit kan betekenen dat je laptop is geïnfecteerd met een virus of malware. De laptop wordt heel traag, internet werkt niet meer prettig of je bestanden raken corrupt.

Meer informatie

Byte Computer Haarlem helpt je met een langzame laptop

Wij maken van jouw trage laptop weer een snelle laptop, en bescherming tegen virussen en ransomware? Onze computermonteurs weten wel raad!

Wij komen bij je aan huis of kantoor voor het oplossen van je laptopproblemen en laptop onderhoud. Daarna kunnen jij en jouw laptop er weer tegenaan!

Keer terug naar diensten

GEEN TRAGE laptop MEER?

Een laptop die langzaam is, daar zit niemand op te wachten!Toch wordt vrijwel iedere laptopgebruiker vroeg of laat geconfronteerd met een langzame PC.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak