PC hulp Haarlem, gewoon bij jou op locatie.

Met onze PC Hulp helpen wij je op weg met al jouw digitale problemen. Of het nu om je Windows-PC, tablet, Mac of smartphone gaat. De computerhulp wordt gegeven in begrijpelijke taal.

Byte computer Haarlem is een jong en dynamisch bedrijf dat computerhulp in Haarlem en omstreken biedt. Wij onderscheiden ons van andere ICT bedrijven door onze diensten aan te bieden op locatie. Bij Byte computer haal je een expert in huis die je helpt met PC-problemen en adviseert over de aankoop en gebruik van je hard- en software.

Het leveren van dienstverlening is de core-business van Byte computer Haarlem.
Daarom ben je verzekerd van gratis, onafhankelijk en goed advies.

Pc-hulp-aan-huis-haarlem

PC hulp voor al jouw computer gerelateerde problemen

Byte Computer Haarlem helpt je bij de meest uiteenlopende computerproblemen. Of je nu last hebt van een vervelend virus, les wil in het correct bedienen van je smartphone of tablet, een langzame laptop wil laten nakijken of een draadloos netwerk wil aanleggen in huis?

Wij werken lokaal zodat wij zo spoedig mogelijk jouw computerproblemen kunnen verhelpen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met computers en de daarbij behorende technologie te maken heeft. Niets is ons vreemd of uniek als het om computers gaat.

PC hulp, ook voor onderhoud

Met onze PC hulp dienst lossen wij veelal problemen op die te maken hebben met diverse computers en randapparatuur.

Ook voor computer onderhoud komen wij langs zodat je niet met problemen komt te zitten als het erop aankomt. Computeronderhoud is nodig zodat jouw apparaten optimaal kunnen blijven functioneren, snel, veilig en betrouwbaar blijven.

Computeronderhoud

PC hulp Haarlem, ook voor uitleg

Het is veel leerzamer als iemand je laat zien hoe het werkt. Heb je een laptop die niet meer functioneert zoals gewenst, Wil je een back-up maken? De computer af en toe opschonen? Foto’s bewerken? Of heb je een complexer vraagstuk?

Wat je vraag ook is: Byte computer Haarlem legt het je uit.

Tarieven van onze PC hulp service

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? klik dan hier voor onze computer reparatie en computerservice tarieven.

Als de reparatie een flinke wachttijd met zich meebrengt, dan nemen wij in overleg jouw apparaat mee naar onze technische dienst, en rekenen wij enkel de gewerkte uren. Wel zo eerlijk toch?

Terug naar diensten

PC hulp, gewoon bij je thuis in Haarlem en omgeving.

Wij lossen alle computerproblemen voor je op. En wij komen langs op het moment dat het jou het beste uitkomt!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234

Maak een afspraak