Computerhulp voor ZZP’ers in Haarlem en omgeving

Computerservice speciaal voor zelfstandige ondernemers

Byte computer Haarlem helpt ZZP’ers zoals jij, om probleemloos te werken in elke gewenste computeromgeving. Zodat alles gewoon werkt en doet wat het hoort te doen. En jij je zonder zorgen kan richten op waar je het beste in bent, ondernemen!

Een belangrijk punt is uiteraard dat je apparatuur wel perfect werkt. Zowel op kantoor, onderweg of bij een klant. Door goed gebruik en onderhoud is de betrouwbaarheid beter te waarborgen en is er minder kans op uitval of defecte apparatuur.

Door onze opgebouwde expertise kunnen wij je helpen met ICT vragen in de breedste zin van het woord. Of het hierbij nu gaat om PC, Mac, internet, software of telefonie vragen, wij kunnen je hiermee helpen!

Computeronderhoud, met garantie

Het periodiek laten onderhouden van je computer of laptop is erg belangrijk. Met name als je de computer gebruikt voor jouw eenmanszaak. Onze specialisten controleren tijdens de werkzaamheden de status van hard- & software, beveiliging en levensduur.

Eveneens hebben wij aandacht voor jouw boekhoudpakket, CRM- of ERP- software. Op verzoek kunnen wij ook deze software voorzien van de laatste update, converteren naar nieuwe versies of instellingen optimaliseren en het gebruiksgemak vergroten.

Computeronderhoud

Computerondersteuning voor ZZP’ers

Krijg je telkens reclame te zien of start je boekhoud pakket langzaam op? Dan kunt bij onze ICT-beheerders terecht voor vakkundig onderhoud aan je computer of laptop. Onze specialisten controleren je PC op diverse punten, installeren de laatste updates en zorgen ervoor dat de beveiliging weer op orde is.

Byte Computer Haarlem helpt ZZP’ers om probleemloos te werken in elke gewenste computeromgeving.

Zodat alles gewoon werkt en doet wat het hoort te doen!

Tarieven van onze computerhulp

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? klik dan hier voor onze computer reparatie en computerservice tarieven

COMPUTERHULP VOOR ZZP’ers zoals jij!

Wij concentreren ons op het optimaal laten functioneren van je ICT faciliteiten, zodat jij jezelf ongestoord en efficiënt kan bezighouden met jouw onderneming!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak