narrowcasting-haarlem

Narrowcasting: bereik jouw publiek met de middelen van deze tijd!

Narrowcasting of Digital Signage is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

Door middel van Narrowcasting kan men op veel verschillende soorten beeldschermen dynamische informatie tonen. Een afspeellijst kan bestaan uit content, afbeeldingen, video’s en zelfs live feeds zoals weersvoorspellingen of het nieuws.

Digitale displays kunnen worden ingezet met als doel het bieden van informatie of entertainment. Ze zijn sfeerbepalend en kunnen worden ingezet voor de visuele ondersteuning van producten of acties. Laat bezoekers zich associëren met jouw merk, dienst of product!

Narrowcasting mogelijkheden

  • Trek de aandacht; Informeer jouw klant op het juist moment
  • Dynamisch; creëer interactieve content afhankelijk van jouw doelgroep
  • Kostenbesparend: Verlaag drukwerk- en distributiekosten
  • Breed inzetbaar: Ondersteund een breed pakket aan technologieën.
  • Maximale flexibiliteit
  • Eenvoudig te bedienen

Narrowcasting heeft grote voordelen boven andere marketing tools. Het is breed inzetbaar en biedt veel toegevoegde waarde in je communicatie met klanten en bezoekers. Het is gemakkelijk en op afstand te beheren en te bedienen.

Dé succesfactor van narrowcasting: de boodschap

Het belangrijkste is de boodschap. Deze moet goed leesbaar zijn en op een dynamische wijze worden gepresenteerd. Byte Computer zorgt graag samen met jou voor een hoge attentiewaarde van je boodschap bij je doelgroep!

Onze interactieve toepassingen, waarin boodschap en techniek op geraffineerde wijze zijn geïntegreerd, communiceren niet alleen effectief. Ze zijn bovenal stabiel, schaalbaar en bewezen werkend.

Terug naar diensten

DIGITAL SIGNAGE, OPVALLEND, ACTUEEL EN INFORMATIEF.

Denk je er aan om narrowcasting van ons af te gaan nemen, of ben je nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?
Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Narrowcasting?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234

Maak een afspraak