ICT service contract voor het MKB Haarlem

ict-servicecontract-haarlem

ICT service contract, zodat je ICT altijd goed werkt!

Problemen met je computers en netwerk komen altijd op momenten dat je ze niet kan gebruiken. Zodra je zonder zit, kunnen jij en jouw personeel geen werkzaamheden meer verrichten en kost dit geld.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten efficiënter en zonder zorgen kunnen werken. Aandacht voor onderhoud, beveiliging en het maken van een back-up is essentieel in een zakelijke omgeving. Door onze persoonlijke en betrokken werkwijze laat onze klant dit met een gerust hart aan ons over. Eventuele Kostenbesparingen brengen wij snel aan het licht. Tevens geven wij onze klant eerlijk en professioneel advies over aanschaf van nieuwe apparatuur.

ICT service op maat

Byte Computer Haarlem bied je de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten voor je computer(s), netwerk en servers of elk ander stuk automatisering binnen jouw bedrijf. Het contract is op basis van directe ondersteuning met aanvullende support mogelijkheden. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is kan je het contract geheel op maat laten vaststellen.

Snelle computerondersteuning

Onze zakelijke service kan je zeer snel ondersteuning bieden, indien je een werkende internet verbinding hebt kunnen wij ook op afstand onze diensten verlenen. Je word vakkundig door ons personeel geholpen, zodat je zelf geen ingewikkelde handelingen uit hoeft te voeren.

Indien met ondersteuning op afstand het probleem niet verholpen kan worden, kan er vaak zeer snel een computerspecialist langs, afhankelijk van het contract.

Preventief onderhoud

Het regelmatig nakijken van de IT omgeving kan problemen en eventuele downtime van je computers, servers en netwerk verminderen. Wij kijken op een vast tijdstip per week of maand alle kritische services na om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen. Je ontvang hier maandelijks een rapport van met eventueel advies om de geleverde oplossingen in topconditie te houden.

Met een servicecontract betaal je geen voorrijkosten, parkeergelden en uurloon en ben je altijd voorzien van een perfect werkende ICT omgeving; door (software)updates en onderhoud.

COMPUTERPROBLEMEN BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Met een servicecontract ben je altijd voorzien van een perfect werkende ICT omgeving; door (software)updates en onderhoud.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak