Werkplekbeheer zodat je ICT omgeving, betrouwbaar en snel blijft.

werkplekbeheer gr

Op je ICT moet je altijd kunnen vertrouwen. 

Goed onderhoud van een werkplek zorgt voor een verhoging van productiviteit van de gebruiker en draagt bij aan de veiligheid van je netwerk in het algemeen.

Denk hierbij aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates van Windows en software-updates van de geïnstalleerde programmatuur. Het controleren en verwijderen van virussen, spyware en malware zorgen dat een computer of laptop snel en veilig blijft. Ook draagt het bij aan het goed functioneren met de randapparatuur zowel op het werk, thuis als onderweg.

Onze computerexperts doen dit op afstand en op locatie. Met persoonlijke zorg en overleg realiseren wij voor jou en je personeel een storingsvrije werkplek.

Expert op het gebied van werkplekbeheer

Byte Computer Haarlem helpt je met het opzetten van jouw ICT omgeving. Daarnaast zorgen wij ook voor dagelijkse ondersteuning en onderhoud van werkplekken. Hardware, software en alle applicaties sluiten dan naadloos op elkaar aan. Wij zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de juiste kennis, de nieuwste generatie apparatuur en de meest recente software.

Diverse voordelen werkplekbeheer

  • Beheer van de werkplekken
  • Hard- en software onderhoud
  • Systeem-, netwerk- en applicatiebeheer
  • Periodiek (preventief) onderhoud op locatie
  • Inkoopdiensten (advies, selectie, logistiek)
  • Onderzoek en doorlichting bekabeling en netwerken
  • Je persoonlijke IT professional

Bij Byte Computer Haarlem ben je verzekerd van volledige ontzorging van je ICT-zaken of ad hoc problemen.

Met alle ICT gerelateerde vragen of wensen kan je bij ons terecht. Heb je ICT support nodig of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan gerust contact op.

ONDERSTEUNING WANNEER JIJ HET NODIG HEBT.

Wij concentreren ons op het optimaal laten functioneren van je ICT faciliteiten zodat jij jezelf ongestoord en efficiënt
kan bezighouden met je bedrijfsvoering.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak