Problemen met Windows?

Ondersteuning nodig met je Windows computer?

Werkt het geluid niet, wil Windows onverwacht niet opstarten Of word je telkens verrast door een blauw scherm met een foutcode? Enkele voorbeelden van Windows computer problemen waar Byte computer Haarlem dagelijks mensen mee helpt.

Wij zijn zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden van Windows en van de updates die uitgebracht worden. Heb je vragen en wil je daar hulp bij dan helpen wij je natuurlijk graag!

windows-10-langzaam

Ook komt het regelmatig voor dat onze klanten bepaalde programma’s of randapparatuur niet goed werkend krijgen op Windows. Wij zijn op de hoogte van veelgehoorde problemen in Windows en uiteraard ook bij de bijbehorende oplossingen.

Je kan altijd een beroep doen op Byte computer Haarlem. Wij staan voor je klaar en helpen je graag met het oplossen van jouw Windows probleem.

Problemen met Windows zijn verleden tijd

Problemen met windows updates

windows-update-problemen

Standaard oplossingen m.b.t. Windows updates zijn er lang niet altijd, omdat de problemen divers zijn en er sprake is van een diversiteit aan hardware.

Zijn er problemen ontstaan met Windows en je komt er niet uit? Via hulp op locatie kunnen we snel aan de slag om het ontstane probleem op te lossen. Snel, vakkundig en uiterst efficiënt!

Trage Windows PC versnellen

windows-10-langzaam

Je herkent het vast wel, jouw nieuwe computer was in het begin lekker snel en na verloop van tijd wordt het systeem steeds trager.

 

Soms wordt een PC langzaam aan steeds trager, maar het komt ook voor dat een computer van het ene op het andere moment ineens langzaam is.

Windows crash of Blauw Scherm

Windows-10-crash

Een grote ergernis is het vastlopen van het Windows systeem. Je raakt bestanden kwijt of datgene waar je op dat moment mee bezig was.

 

Onze Windows Experts kijken graag mee om de oorzaak op te zoeken en zo het probleem op te lossen. Bel Byte computer Haarlem en krijg hulp van een vakkundige Windows specialist.

Byte Computer Haarlem helpt je met Windows problemen

Byte computer Haarlem is zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden van Windows en van de updates die uitgebracht worden. Heb je vragen en wil je daar hulp bij, dan helpen wij je natuurlijk graag!

Wij zorgen dat een ervaren ICTer bij je langskomt om het probleem op te lossen. Via computerhulp aan huis / computerdokter aan huis  kunnen we vaak snel nog helpen. Dus of het nu gaat om het sneller maken van een trage Windows computer, het opschonen van jouw PC, problemen met Windows updates, wij staan voor je klaar.

Keer terug naar diensten

Hulp nodig met een Windows probleem?

Het geeft veel frustratie en hinder wanneer Windows niet doet wat jij wil. Een virus, trage computer of een ander probleem?
Door onze ruime ervaring hebben wij al veel Windowsproblemen opgelost met zeer grote tevredenheid bij onze klanten.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak