Desktop computer reparatie in Haarlem, snel en vakkundig

Kijk je van het één op het andere moment naar een zwart scherm, piept je computer vreemd bij het opstarten? Geen nood, Byte Computer in Haarlem repareert jouw desktop computer. Snel, adequaat en vakkundig.

Indien gewenst bij je thuis of op kantoor, anders in onze werkruimte in Haarlem. Wij werken met een team van professionele computerspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.

Geen onverwachte reparatie kosten

We kijken de hardware en software voor u na en laten u weten wat de mogelijkheden voor reparatie zijn. Zo krijgt u vooraf inzicht in de mogelijkheden, kosten en doorlooptijden. Ook kunt u er van op aan dat de computerreparatie gelijk grondig wordt uitgevoerd en het defect niet blijft terugkomen.

Computer reparatie, een snelle diagnose

Als je desktop stuk gaat zijn er vaak verschillende oorzaken denkbaar. Elk van deze oorzaken brengt weer een andere reparatie – en dus een andere kostenpost en reparatietijd – met zich mee. Daarom is een goede snelle diagnose belangrijk.

Voor elk computerprobleem een oplossing!

  • Vervanging van defecte harde schijven en dataherstel
  • Opschonen van vervuilde en trage Desktop computers
  • Vervanging van de voeding of adapter
  • Vervanging van hardeschijven en SSD’s
  • Vervanging van videokaarten, geluidskaarten, moederborden
  • Upgrade of vervangen van diverse componenten
  • Vervanging of reparatie van accessoires, zoals printers, routers en monitoren

Garantie op de uitgevoerde computerreparaties

Wanneer je jouw computer laat repareren, dan geldt er een garantietermijn van 12 maanden op de reparatie. Als er onderdelen zijn vervangen geldt voor deze onderdelen een aparte garantietermijn van twee jaar.

Keer terug naar diensten

VAKKUNDIG EN EFFICIËNT JE COMPUTER LATEN REPAREREN?

Niets is irritanter dan een computer die zijn werk niet goed doet. En je wil jouw probleem natuurlijk graag zo snel mogelijk opgelost zien.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak