Computer reparatie in Haarlem – van je Desktop of Laptop

Je zoekt een bedrijf voor computer reparatie omdat de harde schijf kapot is? Of wil je jouw laptop laten herstellen omdat het scherm defect is? Wij zijn je graag van dienst met onze computer reparatie service.

Wij repareren jouw apparaat zo snel mogelijk, zodat je nooit lang zonder computer hoeft te zitten. Wij werken met scherpe tarieven en brengen je altijd vooraf op de hoogte over de kosten van de computer reparatie, zodat je nooit voor verassingen komt te staan, nooit!

Desktop computer reparatie

computerreparatie-haarlem

Kijk je van het één op het andere moment naar een zwart scherm of piept je computer vreemd bij het opstarten? Geen nood.

Byte computer in Haarlem repareert je desktopcomputer, snel, adequaat en vakkundig. Indien gewenst bij je thuis of op kantoor, anders in onze werkruimte in Haarlem.

Meer informatie

Laptop reparatie

computer-laptop-reparatie-haarlem

Laptops zijn kwetsbare apparaten waar vrij gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan.Wat het probleem ook is, de laptopspecialisten van Byte Computer helpen je uit de brand!

Wij repareren diverse soorten en merken laptops dus ook jouw laptop is bij ons meer dan welkom.

Meer informatie

Reparatietijd van je desktop of laptop

De gemiddelde reparatietijd bij ernstige hardware storingen bedraagt 1-2 werkdagen en kan mogelijk uitlopen wanneer er specifieke onderdelen besteld dienen te worden. De reparatietijd is tevens afhankelijk van het type onderdeel en de levertijd van de leverancier in kwestie.

Byte computer Haarlem is volledig op de hoogte van alle nieuwe hardware op de markt en kan hierdoor ook elk nieuw computercomponent voor je inbouwen. Van upgrade naar SSD-schijf tot het vervangen laptopscherm; alles is mogelijk.

Heb je geen mogelijkheid om je apparaat langs te brengen voor reparatie?

Wij bieden de mogelijkheid om je laptop op te halen en na de reparatie of onderhoudsbeurt terug te brengen. Dit is een stuk makkelijker, en het is zelfs nog goedkoper dan dat wij jouw computer bij je thuis repareren.

De PC of notebook/laptop halen wij vaak dezelfde dag al op zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kan gaan. Indien je graag wil dat wij jouw PC of notebook op halen, kan je contact met ons opnemen en spreken we direct een tijd af om langs te komen.

Desktop reparatie en laptop reparatie in Haarlem

Werkt je computer of laptop niet meer naar behoren? Maak dan direct een afspraak met Byte Computer Haarlem voor een snelle en vakkundige computer reparatie.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak