Computerservice speciaal voor het MKB in Haarlem

Byte computer Haarlem helpt het MKB, om probleemloos te werken in elke gewenste computeromgeving. Zodat je ICT gewoon werkt en doet wat het hoort te doen.

Wij ondersteunen zakelijke gebruikers met de ICT oplossingen op maat. Omdat wij klanten uit verschillende branches bedienen zijn wij op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij een totaaloplossing bieden voor elke organisatie.

ICT oplossingen voor het MKB

Bij Byte computer Haarlem kan je bedrijf terecht voor installatie en beheer, maar ook voor advies. Ook kunnen we diverse soorten apparatuur leveren en zorgen dat het werkt en blijft werken. Niet alleen betrouwbare ICT is belangrijk voor een bedrijf, ook veiligheid speelt een steeds grotere rol.

Graag delen wij onze oplossingen op het gebied van security en privacy. Daarbij kijken we niet alleen naar wat je bedrijf nu nodig heeft, maar leveren we een oplossing waarmee je klaar bent voor toekomstige groei of krimp. Byte computer Haarlem denkt mee én vooruit.

ICT dienstverlening voor het MKB, met persoonlijke aanpak

Wij zijn een klein bedrijf met voor jou een vast contactpersoon. Daardoor bieden wij een persoonlijke aanpak en samen met ons team kunnen we je helpen om binnen jouw bedrijf de ICT te verbeteren of opnieuw in te richten.

Voor elke situatie de juiste expertise. Wij maken periodiek gebruik van collega’s binnen ons netwerk welke specialist zijn op hun vakgebied. Zo kunnen wij altijd de beste service leveren.

MKB systeembeheer

Wij helpen je graag met advies op maat en kunnen zorgdragen voor jouw complete systeembeheer. Bij incidenten zorgen wij voor een oplossing waarbij, indien nodig, snel een monteur op locatie langskomt.

Betrouwbaar en klantgericht: ICT oplossingen voor het MKB

Wij concentreren ons op het optimaal laten functioneren van jouw ICT faciliteiten,
zodat jij jezelf ongestoord en efficiënt kan bezighouden met je onderneming!

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak