Over Byte Computer Haarlem

Wij zijn een jonge kleine onderneming gevestigd in Haarlem en zijn 7 dagen per week beschikbaar. Dit geeft als voordeel dat wij flexibel kunnen plannen, overdag en in de avonduren.

Wij kunnen diverse software diensten verlenen aan desktop, laptop en tablet systemen. Zoals het opschonen en onderhouden. Voor desktop- en laptop computers is professionele hardware reparatie met garantie mogelijk. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en de kleinschaligheid

byte-computer-haarlem
bytecomputer

Computerservice in de breedste zin.

Byte Computer legt alles uit en als je dat wil, sluiten wij ook alles voor je aan! Wij zijn jouw computerhulp in de regio Haarlem en omgeving. Wij zullen je in begrijpbare taal te woord staan en transparant onze diensten verlenen.

Wij willen net een stapje verder gaan. Wij zijn het aanspreekpunt voor al jouw computerproblemen. Of het nu om een vervelend virus, een langzame computer of een complex computerprobleem gaat, niets is ons te gek. Voor jou, één aanspreekpunt, vanaf het eerste contact tot en met de controle achteraf.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ons doel is niet de grootste te zijn, maar maatwerk te leveren bij onze klanten. Onze instelling is dienstverlenend, waarbij wij met onze persoonlijke touch net dat beetje meer kunnen bieden.

Wij richten ons voornamelijk op particulieren, ZZP’ers en het MKB in en rond Haarlem, Onze service is zeer breed en kan beginnen met een advies gesprek over de mogelijke aanschaf van uw computer of gewoon direct een afspraak om bijvoorbeeld een computer APK te laten uitvoeren.

Service, service, service

Als service gericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop, onze technische dienst adviseert snel en vakkundig en helpt met je defecte apparatuur. Is je PC langzaam, geeft deze vreemde meldingen, heeft je laptop een hardnekkig virus of een ander technisch ongemak?

Dankzij onze kennis en detectie-apparatuur zijn wij in staat om je PC snel en vakkundig te onderhouden of te repareren.

Al je ICT zaken onder 1 dak

Wij denken je met elke computer gerelateerd probleem van dienst te kunnen zijn, en op elke vraag een antwoord te hebben! En een goed antwoord! Onze vaste klanten kennen veel van onze diensten al, wij hopen jou ook binnenkort te mogen rekenen tot één van onze klanten.

Wij willen je altijd zo goed en snel mogelijk helpen.

Keer terug naar diensten

GEEN TRAGE COMPUTER MEER?

Elke computer heeft onderhoud nodig om goed, snel en veilig te blijven werken.Wil je graag een afspraak maken om een Computer APK te laten uitvoeren?

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak