Welke zakelijke ICT diensten levert Byte Computer Haarlem?

Hieronder een overzicht van onze meest geleverde ICT diensten voor het MKB & ZZP.

Van ZZP tot MKB, van grote tot kleine ICT-problemen, alle bedrijven kunnen bij Byte computer in Haarlem terecht. Wij nemen je ICT-problemen uit handen.
Zelf geen IT-afdeling? Dan nemen wij deze taak graag op ons en regelen alles voor je bedrijf.

werkplekbeheer-haarlem

Werkplekbeheer

Goed onderhoud van een werkplek zorgt voor een verhoging van productiviteit van de gebruiker en draagt bij aan de veiligheid in het algemeen.

Onze computerexperts doen dit op afstand en op locatie. Met persoonlijke zorg en overleg realiseren wij een storingsvrije werkplek.

Meer informatie
computerhulp-zzp-haarlem-kl

Computerservice voor ZZP’ers

Door onze opgebouwde expertise kunnen wij je met ICT vragen helpen in de breedste zin van het woord. Of het hierbij nu gaat om PC, Mac, internet, software of telefonie vragen, wij kunnen je hiermee helpen!

Wij werken om jou als klant zo volledig mogelijk te ondersteunen en het aanspreekpunt te kunnen zijn voor alle ICT zorgen.

Meer informatie
ICT-MKB-Haarlem-tarief

Computerservice voor MKB

Byte computer Haarlem helpt het MKB, om probleemloos te werken in elke gewenste computeromgeving. 

Omdat wij klanten uit verschillende branches bedienen zijn wij op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij een totaaloplossing bieden voor elke organisatie.

Meer informatie
ict-service-contract

ICT servicecontract

Problemen met je computers en netwerk komen altijd op momenten dat je ze niet kan gebruiken. Zodra je zonder zit, kunnen jij en jouw personeel geen werkzaamheden meer verrichten en kost dit geld.

Onderhoud van je apparatuur en software omgeving speelt een grote rol in het voorkomen van deze storingen.

Meer informatie
narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting is het door middel van displays het benaderen van een specifieke doelgroep. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger.

Bezoekers, klanten en collega’s worden in jouw stijl en op een pakkende wijze geïnformeerd. De boodschap komt aan, want communicatie via beeldschermen valt op en houdt de aandacht vast.

Meer informatie
webdesign-mkb-haarlem

Webdesign

Een vriendelijk webdesignbureau dat met je meedenkt en webdesign in alle vormen en maten verzorgt.

Alle facetten die bij een website webdesign horen, voeren wij voor je uit. Ben je niet tevreden over jouw huidige website of kan deze wel eens een opfrisbeurt gebruiken, dan staan wij open voor een adviserend en vrijblijvend gesprek.

Meer informatie

 

BEN JE OP ZOEK NAAR ONDERSTEUNING OP ICT-GEBIED?

Als zakelijke klant heb je een eigen ICT expert die met je meedenkt, om zo samen te komen tot de best passende oplossing.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak