Netwerkbeheer voor het MKB Haarlem 

netwerkbeheer-haarlem

Met een onderhouden netwerk, kan je jezelf met een gerust hart focussen op jouw eigen onderneming.

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat jouw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van je netwerken en daarmee de beveiliging van jouw data.

Netwerkbeheer uitbesteden eventueel in combinatie met werkplekbeheer is interessant voor bedrijven met én zonder eigen ICT-afdeling. Misschien ben je voor specifieke onderdelen op zoek naar een specialist met de juiste kennis, of ben je (al dan niet tijdelijk) op zoek naar meer capaciteit. Byte Computer Haarlem levert altijd een oplossing op maat.

De mogelijkheiden met ons netwerkbeheer

Byte Computer kan je gehele bedrijfsnetwerk installeren, migreren en verhuizen. Zowel bedraad als draadloos en een combinatie van beiden.

Wij zorgen voor een goede samenwerking tussen alle apparaten zoals o.a. PC’s, printers, scanners, servers en andere randapparatuur. Ook softwarematig zorgen wij ervoor dat alles feilloos op elkaar is aangesloten.

Netwerkbeheer

Uit de praktijk blijkt dat ieder bedrijfsnetwerk wel eens te maken heeft met storingen. Deze storingen kunnen vervelend en kostbaar zijn, waardoor een snel herstel een vereiste is. Byte Computer Haarlem is gespecialiseerd in het oplossen van problemen, calamiteiten en storingen binnen een bedrijfsnetwerk. Ook voor alledaagse problemen en ondersteuning kan je bij ons terecht.

Periodiek onderhoud van je bedrijfsnetwerk

Byte Computer verzorgt al jarenlang het onderhoud van diverse bedrijfsnetwerken. Onderhoud aan je netwerk is noodzakelijk om problemen te voorkomen. Indien gewenst stellen wij een onderhoudscontract op. In het onderhoudscontract worden duidelijke afspraken gemaakt van het onderhoud dat periodiek wordt uitgevoerd.

Keer terug naar diensten

EEN GOED BEDRIJFSNETWERK IS HET FUNDAMENT VOOR elke MODERNE ORGANISATIE.

Alle zorgen wat betreft jouw netwerk worden je gewoon uit handen genomen, waardoor je jezelf weer kunt gaan richten op hetgeen dat je hoort te doen, namelijk jouw core business.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak