Webdesign Haarlem

Webdesign

Een vriendelijk webdesignbureau dat met je meedenkt en webdesign in alle vormen en maten verzorgt, is bepaald geen overbodige luxe als je je als bedrijf professioneel wil profileren. We hebben de mogelijkheden om te variëren van eenvoudige informatieve websites tot complexere websites zoals een webshop met een online betaalsysteem.

Alle facetten die bij webdesign horen, voeren wij voor je uit. Ben je niet tevreden over jouw huidige website of kan deze wel eens een opfrisbeurt gebruiken, dan staan wij open voor een adviserend en vrijblijvend gesprek.

Een website met een persoonlijke aanpak

Naast het feit wij gebruiksvriendelijke en grafisch indrukwekkende websites ontwikkelen die goed scoren in verschillende zoekmachines, staat bij ons een persoonlijke benadering en goede support vooraan. Deze werkwijze heeft zich meermaals als zeer succesvol bewezen, zowel door interne projecten als bij projecten van klanten. Neem een kijkje in ons portfolio voor een impressie van onze reeds afgeronde projecten.

Elke website die wij ontwerpen en programmeren kan worden gecompleteerd met een Content Management Systeem(CMS). Met dit CMS-systeem kan je zelf teksten, foto’s en andere content bewerken die reeds op de website staan. Op die manier heb je volledige vrijheid en ben je niet perse gebonden aan een partij die de website moet onderhouden.

Een goed gevonden website

Je aanwezigheid op het internet is cruciaal om jouw bedrijf op een goede en positieve manier in de mark te zetten. Zoekmachine optimalisatie van je website start met een analyse van de technische verbeterpunten. Vervolgens brengen de belangrijkste zoektermen in kaart. We analyseren wat het huidige rendement is van de zoektermen en bepalen een strategie om de posities van de focustermen te verbeteren.

Bij de focustermen zullen wij werken aan de verbetering van de posities binnen de zoekresultaten. Daarna kunnen ook de overige zoektermen verder geoptimaliseerd worden.

HET INTERNETBUREAU VOOR ONLINE MARKETING EN WEBDESIGN IN HAARLEM.

Als parter doen wij er alles aan om jouw onderneming tot een online succes te maken. Op een pro-actieve manier werken wij aan verbetering van je website en online marketing.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via  023-7516234

Maak een afspraak