VoIP bellen voor het MKB Haarlem

Hoe werkt VoIP telefonie?

Internettelefonie, of bellen via het internet is exact waar Voice over IP (VoIP) voor staat. In vergelijking met traditioneel bellen verandert er op het gebied van de basis functionaliteit niets, echter levert het gebruik van VoIP een aanzienlijke kostenbesparing op. Kortom, goedkoop zakelijk bellen voor het MKB.

Een virtuele telefooncentrale in de cloud heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele oplossing. Bellen via VoIP bespaart in de meeste gevallen al snel 40 tot 50 % op de maandelijkse kosten voor telefonie, waardoor de investering zich snel terugverdient.

Bovendien zijn er slimme koppelingen te maken met adreslijsten en is een virtuele telefooncentrale vanaf elke locatie in te stellen. Denk aan digitale voicemail, doorschakelopties, afwezigheidsmeldingen, et cetera.

Start vandaag met besparen op je zakelijke telefoonkosten

Met VoIP bespaar je niet alleen telefoonkosten, deze techniek bied ook diverse zakelijke voordelen op gebied van efficiënter werken. Wil je weten wat de voordelen van VoIP voor jouw organisatie zijn? Byte Computer Haarlem adviseert je graag.

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar VoIP oplossingen? We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en alles in te stellen. Ook wanneer je na de oplevering problemen hebt, staan we voor je klaar. We doen er alles aan om je bereikbaarheid te verbeteren en optimaal te maken.

Diverse redenen om over te stappen op VoiP telefonie

Wij hebben de belangrijkste redenen, waarom bedrijven overstappen naar VoiP telefonie, bij onze eigen klanten geïnventariseerd:

  • Lagere kosten telefonie netwerk
  • Lagere belkosten
  • Nieuwe handige functies
  • Gemak
  • Mobiliteit
  • Integratie met het bestaande IT en Data netwerk
  • Productiviteit van medwerkers
  • Schaalbaarheid

Wil je snel capaciteit en aansluitingen kunnen opschalen? Of wil je de flexibiliteit om het aantal gebruikers te verkleinen? Met VoiP technologie is dat met een paar drukken op de knop geregeld. Je bent flexibel als ondernemer en kan je zo de kosten optimaal in de hand houden.

Voicemails worden per email toegestuurd mocht je niet bereikbaar zijn. Je mist geen orders, potentiele klanten en bestellingen meer doordat jouw klant ten alle tijden te woord worden gestaan.

Terug naar diensten

VOIP ADVIES EN INSTALLATIE IN HAARLEM EN OMGEVING.

VOIP, Flexibele telefonie die past bij deze tijd.
VoIP bellen voor het MKB Met Hosted VoIP beschik je over een professionele en betrouwbare telefonieoplossing tegen lagere kosten.

Maak gebruik van ons afspraakformulier, of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 via 023-7516234

Maak een afspraak